13. kolo
27.11.2016 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Manchester United - West Ham United 1:1

Manchester United už počtvrté za sebou v lize remizoval před vlastními fanoušky. Po Stoke, Burnley a Arsenalu si Rudí ďáblové nedokázali poradit ani s West Hamem - opět především vinou skvělého výkonu gólmana. Darren Randolph předvedl několik skvostných zákroků a nestačil jen na hlavičku Zlatana Ibrahimoviće. Protože ale už ve druhé minutě otevřel týmž způsobem skóre Diafra Sakho, skončil zápas na Old Trafford nerozhodně 1:1.

Asi vás nepřekvapí zjištění, že Sakhovi naservíroval balón na hlavu Dimitri Payet. Manchester United byl v prvním poločase lepším týmem a po dvaceti minutách hry se dočkal vyrovnání. Zlatan se výtečným náběhem odpoutal od Collinse, do vápna přišel fantastický míč od Pogby a Randolph byl bezmocný.

Utkání opět neodkoučoval celé José Mourinho. Portugalský manažer neukočíroval svůj temperament po udělení žluté karty za simulaci Poula Pogby a za nakopnutí lahve byl vykázán na tribunu. Odsud mohl sledovat první excelentní zákroky Darrena Randolpha - jak proti samostatnému nájezdu Rashforda, tak především proti ráně Lingarda.

Vstup do druhé půle paradoxně vyšel mnohem lépe West Hamu, který zahrozil skrze hlavičkujícího Sakha i mistra přímých kopů Dimitriho Payeta. Obě střely však mířily nad branku, byť při ráně Payeta raději De Gea balón kontroloval dotykem.

Kladiváři na každý pád z územní převahy nic nebezpečného nevytěžili a po určité době se k otěžím dostali opět domácí. Střídající Wayne Rooney se krátce po příchodu na trávník dostal ke střele, ale na Randolpha si přízemní střelou nepřišel. Podobně dopadl s o něco prudší ranou i Lingard.

Old Trafford se dostalo do extáze čtvrt hodiny před koncem, ale jásot fanoušků brzy utichl. Skórující Jesse Lingard se totiž v momentě Mchitarjanovy střely do tyče nacházel v ofsajdu. Komentátoři NBC posléze přišli s informací, že míč vychýlil v cestě do sítě Darren Randolph, čímž irský gólman zahájil svou nejzářivější sekvenci v utkání.

Další perfektní zákrok vytáhl při skvělé ráně Pogby k tyči, jen o dvě minutky později skvostně vytrčil pravačku proti pokusu Ibrahimoviće. Právě švédský forvard už Randolpha málem překonal, jenže celou situaci zachránil vracející se Kouyaté. K vítězství však paradoxně měli na konci blízko i hosté, když skvělé práce Antonia využil Ashley Fletcher. De Gea ale jeho střelu z těsné blízkosti dokázal vyrazit.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

(možná tipuji spíše překvapení 1:2)

Reagovat
Blackprince

3:2 a možná tipuji překvapení 1:2 aha

Reagovat
smazaný uživatel

Kaviarovy tousty to je vul...

Reagovat
smazaný uživatel

co je? nebyl jsem moc daleko

Reagovat
Blackprince

3:1

Reagovat
7-Real-17

Čo je s Martialom? Znovu nie je ani na ľavičke

Reagovat
OnlyWHU

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav na co se MOU zase vymluví:-D Nejspíš že měli smůlu a hosté štěstí :D

Reagovat
Rezan

Však ano, Manchester United hráli dobře. Mohli pohodlně vyhrát nebýt smůly v zakončení. Hra měla spád, byla plná zajímavých momentů. Mně se to líbilo a kdyby se takto hrálo a k tomu vyhrávalo byl bych úplně spokojený.

Reagovat
OnlyWHU

Zasloužený bodík. I když to mohlo být na obě strany jinak. Zdá se mi, že se WHU vrací do života. V kompletní sestavě by to mohlo jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem nalitej ale dobrej mac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele