3. kolo
23.08.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Southampton FC 0:0

Ofenzíva Watfordu je zatím slušným zklamáním. Ano, v prvním kole se Hornets podařilo dvakrát zatížit konto Evertonu, ovšem následné dvě domácí utkání včetně tohoto zaostala hrubě za očekáváním. Nula vstřelených branek a dnes i dvě spálené megašance jsou určitě pro fandy Watfordu jistým zdrojem frustrace...

Ronald Koeman se dnes odhodlal k vyskládání pěti obránců vedle sebe a možná právě proto Soton nepodal nijak vzrušující výkon směrem dopředu. Veškeré Nizozemcovy plány navíc už ve 25. minutě narušilo zranění a nucené střídání senegalského expresu Sadia Maného.

Zábava se příliš nedělala ani obecně. Nyomova rána, která už v deváté minutě trefila rohový praporek namísto brankového prostoru, byla v tomto směru tak trochu symbolická. Holebas svou střelu ze zajímavé pozice napřel pouze do spoluhráče Deeneyho a střídající Long jednou pálil až příliš slabě.

Největší šanci první půle si Watford schoval na 41. minutu, kdy Ighalo trestuhodně nedokázal zareagovat na prudký centr Anyi, a podobně pomalá reakce stála rovněž za další ohromnou, leč spálenou příležitostí Hornets ze 67. minuty.

Tehdy Troy Deeney hlavou prodlužoval míč za sebe po rohovém kopu a rekordní posila klubu Etienne Capoue na zadní tyči nepochopitelně hlavičkoval nad bránu v 67. minutě, za což si od redaktora Guardianu v reportu vysloužil označení "zločinec zápasu".

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele