3. kolo
22.08.2015 13:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Newcastle United 0:0

Střelecká mizérie Manchesteru United pokračuje. Svěřenci Louise van Gaala sice do třetice udrželi čisté konto, ale ani jeden gól do sítě Newcastlu nevstřelili. Jedinou branku jim sebral chybující rozhodčí, zbytek příležitostí pochytal výborný Tim Krul. Domácí tak přišli o stoprocentní bilanci, přesto stráví minimálně několik hodin na čele tabulky.

Red Devils vstoupili do utkání raketovým způsobem. Totéž však nenapodobil čárový rozhodčí, který jako by v prvních minutách měl ještě vlčí mlhu. Po pouhých třech minutách Januzaj vybídl Rooneyho ke skórování a Manchester měl vést 1:0 - sudí však zcela hraniční (tudíž regulérní) situaci posoudil jako ofsajd.

Wayna Rooneyho nechytil začátek srpna v dobré formě, ale dnes konečně předvedl solidní výkon, tedy alespoň v počátku utkání. Mimo gólovou střelu předvedl ještě další dva nebezpečné pokusy, ale v obou případech jej zastavil připravený Krul. Holandský gólman si poradil i s přímým kopem Juana Maty, jenž měl velikou šanci ještě jednou - z vnitra šestnáctky pálil přesně k tyči a Krul musel vytasit hbitý zákrok.

Newcastle působil v první polovině úvodního dějství ospale a unaveně - až po třiadvaceti minutách se osmělil k útoku; a hned málem otevřel skóre. Po centru Mbemby hlavičkoval do břevna. Po této šanci se herní obraz vyrovnal a fotbal už předváděly oba celky. Man United si už před přestávkou gólovou příležitost nevytvořili, zato Ayoze Pérez po nepovedeném odkopu Smallinga pálil těsně vedle.

Po změně stran přísun zajímavých akcí takřka vyschnul, hra se přesunula doprostřed hřiště a v okolí šestnáctek dominovaly obrany obou celků. Rudí ďáblové byli jednoznačně lepším týmem, jenže obrana Magpies si počínala precizně.

I díky jejich kvalitám se k první střele na branku ve druhém dějství dostali domácí až čtvrt hodiny před koncem. Luke Shaw se z pozice levého obránce pronarážel až k hranici vápna a pálil do Krula. Nejlepší zákrok si ovšem brankář Newcastlu schoval na pětaosmdesátou minuty, kdy fantasticky vychytal stoprocentní šanci střídajícího Chicharita.

V nastaveném čase měl kýžený gól na hlavě Chris Smalling, který k dalšímu skvělému výkonu málem přidal i branku - z brankové čáry však míč odkopl Mbemba. Z protiútoku naopak mohli udeřit hosté, přečíslení tři na dva však nevyřešili ideálně a na pas Cissého v nouzi Thauvin dosáhnout nedokázal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (16)

Přidat komentář
PePiG7

2-1 Wazza;Herrera-Wijnaldum

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
Beros

0:5

Colo 5x

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím 1:2, ale realita asi 2:0

Reagovat
LidoOP

2:0 Rooney,Depay

Reagovat
NuFc23

8:0, za cabellu

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella nemal ísť preč ale s tým už nič.neurobíme treba sa pozerať dopredu konečne zápas ktorý si vychutnam v telke, treba dobre poskladať obranu nakoľko chyba daryl a sissoko snáď nastúpi, pevne verím že viac.priestoru dostane mitrovic fandím chlapci!

Reagovat
NuFc23

Jasne, ze fandim aj ja, ale Cabella mohol este sezonu zahrat, skoro ho odpisali, skor mali kupit za tie prachy poriadneho obrancu, ayze by tiez mohol dostat priestor

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Depay,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne verím vo víťaztvo a hlavne nech dá Wazza už konečne gól. Pevne verím že sa presadí v tomto zápase a zase ukáže prebudí inštikty zabijaka v 16tke aj mimo nej

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Již 14 dní běží projekt Jindra Tip, za tu dobu sme dosáhli bilance 21 OK a 10 KO tipu a čistého zisku 8450 kč. Děkuji fanouškum, kteří mě v tomto projektu podporuji a i za tak kratkou dobu se jich na mém profilu sešlo skoro 200. Pojďte to zkusit i Vy. FB - Jindraš Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

200 fanoušku si rozdělilo 8540 kč.Tak to je mazec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele