32. kolo
03.04.2016 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Everton FC 1:0

Manchester United nadále tlačí na své městské konkurenty ve snaze přeci jen urvat čtvrtou pozici zaručující Ligu mistrů. Může za to dnešní těsná výhra nad odevzdaným Evertonem, který pokořila jubilejní 1000. branka, kterou viděl ikonický Old Trafford za celou éru Premier League...

O kulatý gól se přitom tak trochu symbolicky zasadilo pouze dravé mládí v červeném trikotu. Pro Martiala ho pomohli vytvořit ještě méně okoukaní Marcus Rashford s Timothym Fosu-Mensahem. Po remíze West Hamu nyní Man Utd skáče už na pátou příčku.

Před utkáním domácí klub uctil Sira Bobbyho Charltona, po němž byla oficiálně přejmenována jižní tribuna, a potom už se mohlo začít hrát - United nastoupili ve stejné sestavě jako při vítězném derby s Man City.

Hned zkraje si Red Devils vytvořili slušnou šanci skrze kombinující duo Lingard - Martial, zasahovat tehdy musel obránce Baines. Po jednom z rohů potom nedokázal skórovat Rojo, kterého zároveň na druhé straně nezřídka školil Deulofeu.

Ve snaze vstřelit onen památný tisící gól nakonec United pomohlo právě stažení argentinského beka, kterého nahradil Fosu-Mensah, jehož centr zadělal na Martialovu osmou ligovou trefu v sezoně. Francouzský mladík se tímto stal nejproduktivnějším van Gaalovým svěřencem v tomto ročníku PL.

Teprve záhy se k první větší šanci dostal také Everton, když Jagielka po rohu hlavičkoval do břevna. Další nebezpečnou akci Colemana potom pro změnu neutralizoval Fosu-Mensahův blok.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam v pekný výsledok 3:0 Martial Rasford Linghard

Reagovat
waynemarkrooney

2:1 | 1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Rich

1:2

Reagovat
Kuba94

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Po remíze West Hamu nyní Man Utd skáče už na pátou příčku.

Everton zklamání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele