30. kolo
20.04.2016 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Crystal Palace 2:0

Manchester United se v poněkud komorní atmosféře na Old Trafford přiblížil Arsenalu na jediný bod a dnes večer bude vyhlížet konkurentovo klopýtnutí proti West Bromwichi. Pro Red Devils šlo přitom o relativně pohodový středeční večer; Crystal Palace brzy prohrával a zotavení se už nikdy nepřiblížil...

Pravdou je, že Eagles to domácím udělali poměrně jednoduché. Už po čtyřech minutách a Delaneyho zpackaném odkopu byli hosté pozadu a v nadcházejících minutách museli do značné míry sázet na vynikajícího brankáře Speroniho, který především dvěma parádními zákroky odmítal aktivního Martiala.

Francouzský mladík se nakonec svého zaslouženého gólu nedočkal, místo toho vedení United krátce po změně stran pojišťoval netradiční střelec v osobě krajního beka Darmiana. Speroni se předtím možná vytáhl proti Rashfordovi a Lingardovi, na Darmianovo pohodlné zakončení už ale nestačil.

Pátá po sobě jdoucí ligová výhra v poměru 1:0 se tedy pro Red Devils nekonala, a Crystal Palace mohlo dopadnout ještě hůř. Pape Souaré měl v jednu chvíli z pekla štěstí, že se ho rozhodčí za divoký zákrok na Matu nerozhodl odměnit červenou kartou, zatímco v ofenzívě byl schopný alespoň něco předvést pouze Wilfried Zaha.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
diastan

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Rooney Martial

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Rooney 1x, Matrial 2x

Reagovat
Kuba94

1:3

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

cmon Crystal!!! aspon remizu uhrajte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele