1. kolo
08.08.2015 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Everton FC - Watford FC 2:2

Watford se do Premier League vrací v pozitivním i negativním stylu. Na jednu stranu by zřejmě před výkopem bod za divokou remízu 2:2 z Goodison Parku bral; na stranu druhou, vzhledem k tomu, že ještě čtyři minuty před koncem držel vedení...

Nový manažer Hornets Quique Flores zaujal už před zápasem svou jedenáctkou, která čítala jedenáct různých národností, ale také celkovou nominací, kde po sérii 1911 soutěžních duelů v řadě (táhnoucí se až do roku 1978) poprvé chyběl jakýkoliv klubový odchovanec či alespoň člen juniorky.

Taková kosmopolitní sestava si pak ovšem na hrací ploše docela věděla rady. Již po 15 minutách sice Deeneyho rána neprošla až na bránu, ovšem Jurado odražený míč vrátil do vápna, tam s pokusem o odvrácení nepochodil Jagielka a Miguel Layún nekompromisně uklidil balon do sítě.

Evertonu se málem podařilo okamžitě vyrovnat skrze Barryho hlavičku po rohovém kopu, jinak se však Toffees prezentovali bez očividného plánu a hodně balonů se ztrácelo s nákopy Johna Stonese. Přesto ještě před pauzou, kdy domácí hráče vybučeli fanoušci, zkoušeli své štěstí Barkley s Mirallasem.

Právě prvně jmenovaný se v 76. minutě po nastolení živelnější kopané zasadil o vyrovnání a šlo tehdy o parádní ránu do levého horního růžku Gomesovy branky. Ani tahle nádhera nicméně Watford neusadila; naopak po sedmi minutách obratně vracel Hornets do vedení Ighalo, a Everton musel spasit až jeho vlastní žolík. Koné při zemi přesně zakončoval z pravé strany po příhře Lukakua.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

na everton slušný kurzík

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Beči

Vydra, Pudil? ... Je docela záhadný, že ten hráč (Vydra) jim šestnácti trefami pomůže do PL, ale trenér ho pak nenechá zahrát ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mazec tak hlavně že si nakoupili posily a ti co to vykopali budou sedět. doufám že toho Vydru začne stavět

Reagovat
Beči

Přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele