18. kolo
26.12.2014 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Hull City 1:3

Trápení Sunderlandu na Stadium of Light pokračuje i na výjimečný Boxing Day; dokonce i rukama Hullu, který doteď čekal dlouhých 10 kol na další vítězství. Black Cats takto zůstávají s jedinou výhrou na domácí půdě a docela úspěšně dávají zapomenout na pár dní starý úspěch v derby s Newcastlem...

Zprvu přitom Sunderland navázal, jak nejlépe mohl. Rozjetý Adam Johnson, který dříve zatížil rovněž rivalovo konto, již v první minutě dnešního duelu obral o míč Daviese, obešel bezmocného brankáře McGregora a pak bez problémů dovedl balon za brankovou čáru.

A Mackems také měli příležitosti k navýšení vlastního vedení: dobrou šanci si vytvořil Vergini a penalta se dala kopat po rukou Bruce s Quinnem. Místo toho ale začali Tigers ještě před přestávkou pracovat na obratu skóre - ve 32. minutě se Ramírez prosadil přes O’Sheu k nepříjemně tečované střele z hezkých 30 metrů a bylo srovnáno.

Po frustrujícím prvním poločase potom pro Sunderland přišel ještě horší poločas druhý. Jen krátce po změně stran se Pantilimon vytáhl proti Bradyho střele a ihned vzápětí kapituloval při Chesterově prudké hlavičce po Ramírezově rohovém kopu - 51. minuta, 1:2.

Zatímco Sunderland své brzy nabyté vedení neudržel, Hullu se to již povedlo - dokonce i prostřednictvím utužení náskoku. Ten sice ještě nepřinesla šance Daviese, nicméně Nikica Jelavić v samotném nastavení zápasu přeci jen zasadil domácím rozhodující ránu, když si naběhl za obranu pro Elmohamadyho pas a snadno překonal Pantilimona - 1:3.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
diastan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
HullCity

Už jsem si myslel,že se potom 1.golu sesypeme,ale díky Bohu ne!!!Naopak Sunderland nic nehrál a jen chtěl penalty(3x chtěli penaltu,pravda,Bruce hrál rukou),ale my ten tlak vydrželi až do konce + Jelavič se prosadil famozně!!

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajímá ?

Reagovat
HullCity

Tebe evidentně ne tak proč se píšeš,pokud nemáš nic k tématu?

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pro Black Cats

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele