19. kolo
28.12.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Queens Park Rangers - Crystal Palace 0:0

Poprvé bez Neila Warnocka a hned s bodem z venku, s tím by na Selhurst Parku patrně mohli být spokojeni. Naopak QPR si po prohře s Arsenalem v dalším londýnském derby tak úplně chuť nespravilo a přerušilo sérii tří domácích výher v řadě...

Dočasný manažer Crystal Palace Keith Millen udělal oproti poslednímu Warnockově utkání v čele mužstva pouze jednu změnu, když se rozhodl hrát bez klasického hrota. A Wilfried Zaha se mu odvděčil zahozením všech příležitostí, které se mu naskytly. Ať už to byla dorážka po Puncheonově ráně do tyče, nebo nepřesná střela po vlastní akci - obojí mohlo Eagles pěkně mrzet.

Nicméně zatímco Crystal Palace si alespoň bylo schopno vytvořit nějaké šance, Queens Park Rangers o sobě nemohli říct ani to. Hoops se v podstatě spokojili akorát s ojedinělou Austinovou střelou mezi tři tyče již z úvodní čtvrthodiny, a potom po celý zbytek prvního poločasu akorát nakopávali dlouhé míče na odřezaného Zamoru.

Po změně stran se již kvalita malého londýnského derby o něco zvedla a ihned ve 48. minutě se z voleje málem trefil Leroy Fer. Tentýž hráč o něco později přinutil Speroniho k zákroku konečky prstů, mezitímco Puncheon na opačném konci hrací plochy divže neudeřil z nebezpečného protiútoku.

Poměrně blízko vedení se QPR znovu ocitlo v 74. minutě, když McArthur až z brankové čáry odklízel Caulkerovu hlavičku, a ještě jeden zmatek v pokutovém území vytvořila stejná standardní situace těsně před koncem.

Poslední slovo si nicméně přeci jen vzali pasivnější hosté, když v samotném nastavení zápasu Robert Green jednou rukou vytěsnil Puncheonův pokus, a Campbell posléze nedoklepával míč do odkryté klece jedině vinou pohotového skluzu Bartona.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto by som si max. tak tipol, že sa golovo presadí Charlie Austin

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako sa tak pozerám, tak vidím to na výhru QPR, jeden zápas vyhrajú jeden prehrajú na preskačku, teraz won

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
klokan.paul

Tip 1 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele