26. kolo
21.02.2015 16:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Queens Park Rangers 2:1

Dame N’Doye je pro Hull naprostou spásou. Tigers pod vedením senegalského útočníka i podruhé zvítězilo a opět díky spolupráci útočného dua. Vítězství nad Queens Park Rangers zajistily Hullu branky Jelaviće, N’Doyeho i červená karta Joyeho Bartona, jenž bránil debutanta Furlonga až příliš aktivně.

Dvě utkání zpět byl Hull v sestupovém pásmu; dvě utkání Dame N’Doyeho v základní sestavě a Tigers jsou patnáctí se čtyřbodovým odstupem od nebezpečí. Posila z Lokomotivu Moskva zařídila tři branky, Jelavić byl u dvou a Steve Bruce najednou našel ideální útočné duo.

Nikica Jelavić se gólově prosadil už po čtvrthodině hry. Huddlestonův dlouhý míč odvrátil Caulker trestuhodně jen před sebe, kde chorvatský forvard nadšeně čekal. Jeho gólová volej byla nad Greenovy síly.

Velmi důležitý moment zápasu se udál o dalších patnáct minut později a opět znamenal pro hostující QPR obrovskou nepříjemnost. Debutant Furlong zajel do Jelaviće a hráči Hullu požadovali vyloučení. Kapitán Rangers Joey Barton svého spoluhráče bránil natolik, že okatě rukou atakoval dva protihráče a byl poslán pod sprchy.

Svěřenci manažera Ramseyho však ještě do poločasu stihli vyrovnat - král centrů Matt Phillips potřetí ve dvou zápasech našel ve vápně skórujícího kolegu - tentokrát Charlieho Austina, jenže hlavou překonal McGregora a čtrnáctou brankou v sezóně se osamostatnil na třetí pozici tabulky střelců.

Přesto to byli hráči Tigers, kdo se smál naposledy. Jmenovitě Dame N’Doye, jenž tak stylově oslavil jubilejní třicáté narozeniny. Centr Robbieho Bradyho z levé strany našel útočníkovu hlavu a Robert Green byl opět bezmocný.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
klokan.paul

Tip X2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

druhej přesnej...smekám

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
HullCity

A zase Dame Ndoye!!!!!Sice dneska nebyl tak skvělý jako proti Ville,ale jeho gol pro nás znamená hodně,Barton by už neměl hrát.Svojí hloupostí vzal šanci QPR na výhru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele