34. kolo
26.04.2015 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Everton FC - Manchester United 3:0

Další drtivá převaha ve statistice držení míče, další prohra bez jediné vstřelené branky - Manchester United pomalu ztrácí půdu pod nohama a pomalu se mění v outsidera v boji o přímý postup do Ligy mistrů. Everton i bez pořádné motivace dokázal na Goodison Parku věhlasnějšího soka přemoci už potřetí za sebou...

Louis Van Gaal se před výkopem musel obejít bez klíčového středopolaře Michaela Carricka, bez něhož United triumfují pouze v nějakých 30 % zápasů. Že to ale bude takhle špatné, a že James McCarthy už v páté minutě pohodlně vlétne mezi statické Blinda s McNairem a pošle domácí do vedení... to asi stejně nečekal nikdo.

Manchester United následně jako už tradičně ovládl statistiku držení míče, že by z toho však plynuly nějaké větší šance, to se však rozhodně říci nedá. Pokusy Fellainiho a Blinda byly pouze spekulativního charakteru a na ofenzivní urgenci hostů později nic moc nezměnily ani příchody žolíků Falcaa s Di Maríou.

Falcao si krátce po svém vystřídání připsal na konto svůj první přesný pokus po dlouhých 363 minutách ligového fotbalu, o něco nebezpečnější ovšem stále byla dřívější hlavička Smallinga přímo do Howarda. Takže pořád žádná sláva.

Naopak Everton byl tak efektivní, jak to jen šlo. Ještě v první půli, konkrétně po 35 minutách, si Stones ve vzduchu hravě poradil s Valenciou a nadechl se k ojedinělému gólovému projektilu. Zhruba čtvrthodinu před koncem si potom Mirallas výborně naběhl na Barkleyho pas a suverénním finišem hostující dílo zkázy dokonal.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (18)

Přidat komentář
Infernoqt

asi plichta, jsme rozhození, furt oslabení v defenzivě, tip 1:1, přání 0:2

Reagovat
Devil

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
PePiG7

1-2 Coleman-Rooney, DiMaria

Reagovat
dreambox61

0-4 Everton na to nema,dochazej fyzicke sily!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1: City sa ná nás nesmie v žiadnom prípade dotiahnuť!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 pardon :)

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
tlaci

podle mě to United urve 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
LidoOP

1:4 Rooney, Fellainy, 2x Herrera

United je lepší než City

Reagovat
smazaný uživatel

MU vyhraje, protože mu hoří koudel u prdele.. ale bude to těsný výsledek. můj tip: 1:2

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

špatný výkon z naší strany ... Everton perfektní obrana + štěstí a zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj vznikla nová fan stránka o Aaronovi Lennonovi přidej se zde: https://www.facebook.com/pages/Aaron-Lennon-CZEN/1441518419479532?ref=aymt_homepage_panel

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele