36. kolo
09.05.2015 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Manchester United 1:2

Manchester United zase jednou může děkovat Davidu De Geovi, jehož klíčové zákroky pro Van Gaalovu partu pomohly ustrážit cenné tři body ze hřiště Pardewova Crystal Palace. Tomu se proti favorizovaným hostům podařilo vyrovnat a následně i tlačit, o osudu utkání ovšem rozhodla Fellainiho hlavička...

První poločas večerního sobotního klání nebyl žádnou skvostnou podívanou a nabídl jen minimum šancí s jednou proměněnou penaltou po Dannově ručním bloku Youngova centru. Mimoto už za zmínku stály jen dvě nešťastné události pro hostující celek, který v posledních pěti minutách úvodního dějství přišel kvůli zdravotním trablím jak o levého beka Shawa, tak o kapitána Rooneyho.

Red Devils tím pádem do druhé části vyrazili s jinačím osamoceným hroťákem, jmenovitě Radamelem Falcaem, a museli se vypořádávat s o poznání lepším Crystal Palace. Jason Puncheon relativně brzy vyrovnal z přímého kopu a za přispění Blindovy teče, na což svými šancemi navázali ještě McArthur s Murraym.

Základy důležité výhry ManUtd nakonec položil svou další asistencí Ashley Young, po jehož centru hlavičkoval Fellaini, a také obvyklý podezřelý David De Gea. Jeho úžasně zpevněná ruka v závěru ve stoprocentní příležitosti odmítla Glenna Murrayho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
arsavin

Reagovat
PePiG7

oba tymy uz nedali 3 kola gol, takze bude prestrelka 2-3 2xBolassie-2xRooney,RvP

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
7C.Ronaldo

0:7

Reagovat
niflheim

0:3

Reagovat
LidoOP

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
kaaspis

bude to zase bída :( 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele