8. kolo
18.10.2014 16:00 CET
1 : 3
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - West Ham United 1:3

West Ham pokračuje v kvapném postupu tabulkou, když v sobotu přečkal úvodní tlak nováčka z Burnley a bleskurychlým vstupem do druhé půle si zajistil devátý bod za poslední čtyři kola. Domácí fanoušci naopak ani na osmý pokus nemohli oslavit první ligové vítězství v sezóně.

Chyběly jen centimetry, aby většina diváků radostí vyskočila už po pěti minutách hry, Boyd však ze sedmnácti metrů pouze rozezněl břevno. Jen o pár desítek vteřin už stadion burácel. Zbytečně. Jutkiewicz dorážel Ingsovu střelu do prázdné z ofsajdu. Výrazně lepší domácí kontrolovali prvních pětadvacet minut, scházela však finální myšlenka i přesnost. Trestat tak mohl Sakho, jen kdyby po centru Creswella, který prvotřídně převzal dalekonosný pas, zamířil o trochu lépe.

Po půlhodině hry měl ještě blíže k otevření skóre Downing, jenž se hravě uvolnil od pravé lajny a střelou ke vzdálenější tyči nechal diváky po druhé ztuhnout při ozvěně břevna. Stále aktivnější Kladiváři pak převzali iniciativu v závěru první půle, stejně jako jejich soupeř však nezvládali završit vznikající šanci koncovkou.

Vše ale měla změnit přestávka. Jen čtyři minuty po ní si centr Cresswella našel Sakho a procedil míč pod vyskakujícím Heatonem. Uběhlo pouze pět minut a po příkladu od spoluhráče si s centrem od Jenkinsona poradil i Valencia, který přesnou hlavičkou pojistil vedení hostů. Definitivní pohřbení domácích nadějí měl minutu po svém vstupu do zápasu na hlavě Cole, jeho oslavám zabránil až výkop z brankové čáry, který nastartoval protiútok Burnley, jenž dospěl až na rohový kop, po kterém zcela zvrátil předchozí běh událostí Boyd, když pro Adriána nechytatelným pokusem snížil.

Nicméně centry měnily v rychlosti skóre nadále. V 70. minutě si na jeden takový z rohu vyskočil Sakho a Carlton Cole svou dorážkou mohl slavit opětovné vedení o dvě trefy. Závěrečné trápení v podání domácích dovršil tři minuty před koncem Barnes, který chytře tečoval centr nohou, nicméně pouze potřetí v zápase rozezvučel břevno.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu věřit bookmakerum z tipáče.Zatím mají WHU favorita a tak to myslím i zustane .Tip 2-plus na 2. lupen 0 .Jedničku jim neodpustím.

Reagovat
Infernoqt

1:1 / 0:0 tip X

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine 3 body hosi!! 0:2 Sakho,Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Očekávám vyrovnané utkání.Mělo by se to motat kolem remízy.Ostatně i ty kurzy tomu odpovídají (2,80-3,40-2,70).Zkusím tip 1,protože Burnley už by se mělo pokusit vymazat tu nulu v kolonce výher a mohlo by to přijít klidně už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Klucí zatim hrajete paradne,jen vydrzet.Ten gol Valencii,to bylo KLADIVO hlavou,krasny Ted podme na City,i kdyz to bude tezky

Reagovat
OnlyWHU

Hammers forever!!!! Jedemeeeeeeeee!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele