17. kolo
20.12.2014 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - Manchester United 1:1

Vítězná série Rudých ďáblů se zastavila na čísle 6. Sedmé vítězství v řadě již odmítl Benteke, potažmo celý houževnatý kolektiv Aston Villy, která v relativní pohodě ubránila i více než 20minutové oslabení. Manchester United tentokrát nemastný neslaný výkon na všechny tři body nestačil...

ManUtd odstartoval docela pozitivně, to však v 18. minutě rázem bylo vedlejší, neboť Evans dovolil Bentekemu ve vápně úplně všechno - od zpracování centrovaného balonu na hrudi, přes úkrok do strany až po kroucenou ránu na zadní tyč - a birminghamští byli senzačně ve vedení, aniž by si do té doby nějak viditelně potykali s balonem.

Aston Villa se po vstřelené brance možná ještě víc zatáhla, před vlastním vápnem si však zpravidla počínala v klidu, suverénně. A i ve chvíli, kdy se hra začala přelévat ze strany na stranu, nehrozilo Guzanovi žádné konkrétní nebezpečí - poděsit ho ve 33. minutě mohl tak akorát Youngův záludný centr, při němž musel až do poslední chvíle vyčkávat, zdali jej Falcao nebo někdo jiný netečuje.

Do druhého dějství kuriózně vstoupila lépe vedoucí Aston Villa, od které se již zřejmě nečekalo nic jiného než bohapustý zanďour. Ve středu všeho dění byl přitom pochopitelně Benteke, který nejprve podržel míč pro Agbonlahora (jehož rána byla zablokována), a potom sám nebezpečně hlavičkoval po rohu.

Ihned poté se už začaly činit také hostující ofenzivní hvězdy. Nejdříve měl z práce Rooneyho lépe těžit Van Persie, posléze při zemi nepříjemně pálil Mata. Guzan byl v obou okamžicích na svém místě a připraven. Což neplatilo teprve pro třetí případ, kdy Falcao nekompromisně hlavičkoval do Američanova protipohybu po centru Younga z levé strany - 54. minuta, začínáme odznova.

Manchester United byl v tu chvíli na koni a jeho momentum mělo ještě povzbudit střídání uzdraveného Di Maríi za Van Persieho. Ani tento okamžik, ani velice sporná červená karta pro Agbonlahora, jehož střet s Youngem vyzněl v 65. minutě sice nešikovně, ale spíše žlutě, nicméně Red Devils ve finále nijak nenakopli.

Ve skutečnosti spíše ještě Clark s Weimannem brzy poté mohli trestat letargické počínaní hostů v obranné třetině; a Villans si v oslabení vedli znamenitě i nadále. Guzana pořádně vylekala snad akorát poměrně neškodná Wilsonova kroucená rána ze samého nastavení duelu.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazná jazda bude pokračovať 1:3

Reagovat
PePiG7

0-1 Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Předem moc díky mému kamarádovi z dětství za krásný vánoční dárek. (zdravím tě Dejve do Londýna),vím že to asi číst nebudeš,ale inspirace tu pro všechny fans UNITED,že cestovat jednou za čas za svým klubem kterýmu fandíte a máte ho v srdci jsou úžasné chvíle života a určitě to nejsou vyhozené peníze!

Byl jsem na zápase v Southamptonu a stát v kotli UNITED a vidět jak před vámi slaví gol RVP je story! /poprvé jsem byl na venkovném zápase PL United/. Po té jsme s Dejvem byli v divadle snů na rivalovi nenáviděného z Liverpoolu. Výsledek skvělý,hra sice nic extra. Výsledkově jdeme na horu,hra pokulhává,LVG dělá co může,zranění se nám nevyhýbají. De Gea extratřída,má fazonu jak hrom,je to skromná člověk,doufám že ti to Dejve vydrží. Ted porazit Villu a euforie v rudé puli Manchesteru pokračuje.

P.S.: Kdo fandíte UNITED fanděte mu dále - je to velký klub,je to rodina. Pravý angl.fans kteří UNITED podporují dlouhá léta všude na zápasech,to je rodina!!! Byl jsem na posl.zápase SAF. a bez komentáře.

Tip: 2.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
scholes18

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kaaspis

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som ze remizova aston villa doma zase nesklame remizou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme neměli body ztrácet...,bohužel stalo se.

Musíme jít dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele