32. kolo
29.03.2014 16:00 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Cardiff City 3:3

Jako hráč byl Ole Gunnar Solskjaer specialistou na pozdní góly; tohle ale bylo příliš i na jeho standard. Cardiff na půdě West Bromwiche prohrával brankou ze třetí minuty nastavení, přesto si z kraje Midlands veze alespoň bod, který ale samozřejmě ve finále stejně nemusí stačit...

Domácí tým, možná povzbuzen návratem populární klubové hymny The Liquidator (která se od roku 2006 hrála jen při utkáních s úhlavními rivaly s Wolverhamptonu), odstartoval doopravdy nejlépe, jak mohl. Už ve druhé minutě vynikajícím způsobem zaimprovizoval Amalfitano, když ze zdánlivě bezvýchodné situace vybruslil precizně odměřeným lobem přes Marshalla; a stejný hráč stál u zrodu také druhé, hned záhy příchozí branky, kterou vsítil Dorrans po pěkném sklepnutí od Vydry.

Ještě během první desetiminutovky si tak Albion získal pohodlný dvougólový náskok, ten ale posléze nedokázal dále navyšovat - jen ztrácet. Cardiff sice nehrozil nijak konstantně, ve skutečnosti jeho hráči působili neuvěřitelně rozháraně, ovšem šťastná událost z 30. minuty Bluebirds očividně nakopla.

Mutchův zamýšlený centr senzačně zapadl do sítě, a i když vzápětí Vydra s Morrisonem mohli WBA vrátit dvoubrankové vedení, Caulkerovo srovnání zhruba 15 minut před vypršením řádné hrací doby nakonec nikoho nešokovalo. Extottenhamský stoper si poradil i s dvojnásobnou přesilou v podobě McAuleyho s Dawsonem a bylo to 2:2.

West Bromwich záhy vypadal být o něco živější a ve třetí minutě nastavení, když Bifouma zblízka zametl do sítě Berahinův centr, se také zdálo, že Baggies o výhru už nic nepřipraví. Jenže Mats Daehli měl jinačí úmysly - za pár vteřin se z otočky i díky menší teči McAuleyho proměnil v instantního hrdinu hostujících příznivců.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to dopadne,když dám 1.Přece nemůže být Cardif 13 zápasu venku bez výhry

Reagovat
smazaný uživatel

x2 by mohla vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele