30. kolo
15.03.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Crystal Palace 0:0

Snažili se, jak jen mohli, obranu hostů však přes devadesát minut trvající převahu nepřekonali. Domácím pomůže každý bod, dnes však s výsledkem spokojeni nebudou. Crystal Palace destruktivním fotbalem udržel čisté konto a stále tak je nad sestupovým pásmem.

Black Cats vběhly do utkání s velkým tlakem na obranu hostů, ta se ovšem držela všech svých povinností a přes jasnou převahu soupeře nepovolila žádné vzrušení. Přestože se hra časem přeci jen vyrovnávala, jediné náznaky nebezpečí přicházely po mnoha a mnoha centrech domácích, jež však žádné kladné vyústění nepřinesly.

První výraznější vzrušení tak divákům nechtěně připravil brankář Mannone, který při malé domů podklouzl a jen taktak odvrátil balón mimo vápno. Do konce první půle tak územní vítězství domácích nepřineslo zhola nic.

Po návratu ze šaten se nic měnit nemělo, to důrazně řekl už v první minutě Borini, jehož pokus ke vzdálenější tyči musel vyrazit Speroni. Další šanci promrhal v 50. minutě Altidore, který se i přes špatné zpracování dostal tváří v tvář brankáři, jehož svatyni přestřelil. Bojovný zápas se následně začal kouskovat, pasivní hosté tak mohli postupně sbírat síly do další defenzivní práce.

Až do 83. minuty se tak CP dařilo držet Black Cats na uzdě a ani poté se nemuselo nikam hnát. Borini totiž ve skvělé šanci trefil pouze spojnici, aby chvíli poté z vápna přestřelil. Minutu před koncem tak mohl přijít děsivý šok, jen kdyby Dikgacoi sám proti Mannonemu trefil bránu.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele