30. kolo
15.03.2014 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Stoke City - West Ham United 3:1

Svěřenci Marka Hughese potvrdili, že se jim proti West Hamu daří a přes rychle inkasovaný gól dokázali otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Cenné tři body je tak momentálně posílají na devátou příčku právě před svého sobotního soupeře.

Už po pěti minutách trestal Carroll špatný odhad Begoviće po přímém kopu Nobla a hlavičkou do odkryté branky otevřel skóre. Bleskurychlou odpověď měl po pár vteřinách na kopačce Ireland, ten vyslal solidní pokus z hloubi vápna, Adrián ho ale báječným zákrokem předčil.

Hráči Stoke se jen těžko dostávali zpět do hry, a když už se jim to po čtvrthodince marného snažení podařilo, obrana soupeře byla neprostupně tuhá. Tedy než si ve 31. minutě vyskočila na centr věž jménem Peter Crouch, který vystoupal vysoko nad Tomkinse a hlavičkou z pár kroků rozezněl břevno, aby při krkolomné dorážce ještě trefil na brankové čáře stojícího Odemwingieho, s jehož pomocí dopravil míč do sítě.

V samém závěru první půle mohl dokonat obrat Ireland, jenž dostal parádní přihrávku za obranu od Arnautoviće, nicméně Adrián zůstal ledově klidný a na tvrdou ránu mířící do horní části branky si počkal a bez problémů ji vyrazil.

Šest minut po změně stran se k hlavičce přes dva bránící hráče dostal Nolan, Diamého centr ale mezi tři tyče neusměrnil. Když selhal Crouch v přímém souboji s Adriánem, mohl okamžitě na druhé straně trestat Carroll, ten sám proti brankáři díky povedené příhře Nolana nechal vyniknout parádním zákrokem svého soka. Begović sice musel hned v další moment sklopit hlavu právě proti Nolanovi, sudí však správně mával ofsajd a skóre se neměnilo.

A co pro hosty hůře, v 70. minutě se dostali hráči Stoke po pravé straně před vápno, kde Arnautović neprocedil přihrávku na Crouche, balón se mu však vzápětí vrátil a tvrdou ranou k tyči prostřelil Adriánovy ruce. V kontroverzním výkonu pak nadále pokračoval sudí Pawson, který během dvou minut neodpískal ruku Muniesy na jedné, ani Wilsonovu na druhé straně.

Rozhodnutí tak přišlo v 79. minutě, kdy po odvráceném přímém kopu vystřelil Ireland á la Formule 1 do protiútoku, mezi nohama obránce přihrál do šestnáctky Odemwingiemu, a ten drtivou dělovkou málem propáral síť u bližší spojnice. Přesto se musel mít Adrián stále na pozoru, v následující minutě totiž úspěšně čelil jak Crouchovi, tak Arnautovićovi. Nic z toho ale už nemohlo změnit fakt, že ani letos West Ham na Britannia Stadium neuspěje.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

X2 1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
OnlyWHU

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co psal ten koment asi zapas nevidel páč by v životě nemohl napsat takovou pičovinu jako Begović sice musel hned v další moment sklopit hlavu právě proti Nolanovi, sudí však správně mával ofsajd a skóre se neměnilo. Vůbec to ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co psal ten koment asi zapas nevidel páč by v životě nemohl napsat takovou pičovinu jako Begović sice musel hned v další moment sklopit hlavu právě proti Nolanovi, sudí však správně mával ofsajd a skóre se neměnilo. Vůbec to ofsajd nebyl

Reagovat
soukup

si radši přečti pravidla o offsidu, abys nebyl příště mimo

Reagovat
OnlyWHU

......během dvou minut neodpískal ruku Muniesy na jedné, ani Wilsonovu na druhé straně... co je to za blbost? Stejně jako ofsajd Nolana!

Tenhle zápas WHU nemusel prohrát. Ale co předvedl rozhodčí, to mě zvedlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele