13. kolo
30.11.2013 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Norwich City - Crystal Palace 1:0

Nepříliš záživné utkání rozhodl po rychlé akci ve 30. minutě Hooper, který se ve druhé půli se svými spoluhráči snažil především udržet těsný náskok. Což se mu díky bezzubosti soupeře podařilo a Norwich tak slaví druhé domácí vítězství v řadě. Debut Tonyho Pulise je opravdu hořký, jeho nový tým totiž po prohře padá na poslední místo tabulky.

Už v 6. minutě dostal ve vápně prostor Dickagoi a střelou z úhlu rozcvičil Ruddyho. Za tři minuty kontrovali domácí po přímém kopu Hoolahana hlavičkoval Elmander a stadionem se rozlehl zvuk orazítkovaného břevna. Stále ještě v samém úvodu musel Speroni natáhnout své tělo proti pokusu Redmonda, aby vyškrábl míč na rohový kop.

Do třicáté minuty se obraz hry vyrovnal, útočné akce končily ještě před vápny a balón tak obíhal především střed hřiště. Norwich se tak nadechl k rychlému protiútoku, který po ose Redmond - Elmander - Hoolahan doputoval až k Hooperovi, na kterého zívala odkrytá branka - 1:0.

Vzápětí mohli hosté srovnat krok, pokus Puncheona vyrazil Ruddy pouze k Bannanovi, jehož pohotovou dorážku dokázali domácí se štěstím odrazit na rohový kop. Další poločasové snahy bojujících hráčů Eagles už takové vzrušení nepřinesly a do šaten odcházeli s gólovým mankem.

Obraz hry po změně stran ukazoval spokojenost Kanárků s tímto stavem a hostům tak bylo dopřáváno lehce nabytého tlaku. Přesto se k ohrožení soupeřovy branky probojovali až po více jak hodině hry, navíc po rychlém protiútoku Bannana s Moxeym, kterým zhatil plány Bassong, jenž svým zákrokem poslal míč nad branku a pořádně vylekal vlastního brankáře.

Málo platná byla zvýšená produkce střeleckých pokusů směrem na Ruddyho, který sledoval, jak drtivá většina končí mimo jeho svatyni. Když už stálo štěstí při hostech, byl z toho Jerome tak překvapený, že tváří v tvář brankáři nedokázal dvě minuty před koncem řádné hrací doby zakončit, a podílel se tak na tříbodovém dárku pro Norwich.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Hooper, Chamakh, Gayle.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele