23. kolo
28.01.2014 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Mata při debutu za United pomohl asistencí k výhře nad Cardiffem

Hladce. Manchester United pohodlně získal tři body z domácího utkání s Cardiffem, které přineslo Moyesově týmu jen pozitiva. Povedený debut má za sebou Juan Mata, který se prezentoval i asistencí, uzdravený Van Persie se vrátil dokonce gólem. Parta Ole Gunnara Solskjaera tak odjíždí z Manchesteru s prázdnou.

Nejdůležitější krok k výhře udělali Red Devils už po pěti minutách hry. Youngův centr zasáhl hlavou Valencia a rozezvonil břevno. Dorážku Robina van Persieho ještě Marshall vyrazil, na jeho druhý pokus už ale nestačil, a United tak záhy vedli 1:0. Ve dvacáté minutě se poprvé předvedl exmodrý Juan Mata, jehož geniální pas Young ve vyložené pozici nedokázal umístit mezi tři tyče.

Po půlhodině hry neuspěl ani z úhlu pálící Van Persie a tak se červení dočkali druhé branky až po obrátce. Mata roztáhl hru na Younga, ten s míčem utekl zpět do středu a vypálil nechytatelně k tyči. Cardiff byl dopředu sterilní a domácí měli možnost přidat další góly. Mata ale vypálil slabě a Valencia trefil pouze tyč.

V závěru ještě toužil po třetí brance střídající Januzaj, ale po Evrově zpětné přihrávce zamířil těsně vedle. To však United trápit nemuselo, v pohodovém tempu si totiž došel pro kýžené tři body za vítězství 2:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Devil

3:0 Rooney,Presie, Mata

Reagovat
C-M@ster

Návrat Solskjaera na místo činu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata už bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
hradec

Manchester Utd 2:1 Cardiff City

Reagovat
smazaný uživatel

Proč preview zápasu Manchesteru United píše vždy tento fanoušek Chelsea, který nikdy nezapomene mezi řádky shodit Manchester, takže z jeho preview (nemyslím jen dnes) vyjde Manchester jako ti největší looseři?

Reagovat
C-M@ster

V preview by se měla shrnout současná situace MU a ta nejde říct tak, abychom nevypadali jako největší loseři

Reagovat
dreambox61

5:0 mozna i vic

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Young

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele