2. kolo
24.08.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

WBA díky skvělému Fosterovi veze z Goodison Parku bod

Roberto Martínez dál čeká na své první soutěžní vítězství v čele Evertonu; a po dnešku bude zvláště zklamaný. Fellaini s Coleman v závěru utkání s WBA nastřelili brankovou konstrukci, aby dnešní trápení Toffees ukázkově podtrhli. Karamelky jsou po dvou kolech na neuspokojivých dvou bodech...

Ještě více znepokojený ovšem může být hostující West Bromwich, třebaže by remízu před výkopem asi těžko odmítal. Baggies totiž aktuálně stále čekají na první vstřelenou branku v tomto ročníku a popravdě řečeno dnes ani nebyli dvakrát blízko k protržení této (prozatím ne až tak dlouhé) mizérie. Jedinou pořádnou šanci měl na svědomí James Morrison v závěru; nerozchytaný Howard byl nicméně včas v pohotovosti.

Jinak se každopádně celá věc točila kolem Bena Fostera, respektive jeho záskoku Lukea Danielse. Ten se do branky musel postavit v 78. minutě, jakmile jednička kvůli úrazu nebyla schopna pokračovat. Právě Daniels pak přihlížel oněm dvěma projektilům, jež skončily na brankové konstrukci. Fellainiho pokus byl přitom úmyslný z velké blízkosti, kdežto Coleman natrefil na břevno se svým nepovedeným centrem.

O Danielsovi tedy nešlo úplně říct, že by byl nepřekonatelný - takovému popisu už ale odpovídal Ben Foster, jenž nepřetržitě deptal rozličné borce z domácího kádru. Jako první si na něm hned dvakrát vylámal zuby Pienaar, jehož následoval Mirallas. Krátce po přestávce se pak Foster vytasil s dvojitým zákrokem proti střele Barkleyho a dorážce Fellainiho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Fellaini, Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
hradec

Everton FC 2:3 West Brom Albion Vydra se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

copak vydra pochází z hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Jelavič - Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele