20. kolo
01.01.2014 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Crystal Palace - Norwich City 1:1

Dva slepené góly a jinak ticho po pěšině. Ne zrovna zábavnou podívanou shlédli první den nového roku diváci v Selhurst Parku, jehož obyvatelé tak padají na sestupové příčky. Norwich se ovšem podobnými výkony přesune na stejná místa velmi rychle.

Jack Pitt-Brooke, britský novinář Independentu, vyjádřil na twitteru pachuť z prvních patnácti minut tvrzením, že jedinou zajímavostí je déšť. Bohužel pro diváka důležitého utkání ve spodní části tabulky se nic nezměnilo ani při dalším postupu času.

Až po půlhodině hry nabídl přesným centrem Puncheon příležitost pro Jeroma, ten ale z pár kroků přestřelil. Z vedení se tak radovali hosté, když po rychlém přesunu do útoku perfektně nahrál Hooper Bardsleymu, který z vápna poslal výstavní ránu o tyč za záda domácího brankáře.

Hráči CP tak konečně sebrali trochu síly a vložili ji do vyrovnání před přestávkou. Olsson sice ještě překazil radost Jeromovi odvrácením jeho pokusu z brankové čáry, následně ovšem zahrál Fer ve vápně rukou a Puncheon bezpečně proměnil pokutový kop.

Ve svém zmaru pokračoval po změně stran Jerome, který osm minut po začátku druhého dějství měl potrestat chybu Ruddyho při rohovém kopu, nicméně ve stoprocentní šanci přestřelil. Nezbývalo nic jiného, než se vrátit k staré dobré nudě z úvodní půlhodinky, kterou lehce narušoval nervózně chytající brankář hostů. Vše dovršil osm minut před koncem faulující Fer, který se po druhé žluté kartě klidil ze hřiště.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

12 1:0 nebo 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele