9. kolo
27.10.2012 16:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan v krásném zápase porazil West Ham

Nadprůměrný fotbal se hrál dnes odpoledne ve Wiganu. Na JJB přijel West Ham a potvrdil svou nezcela ideální venkovní formu. Zápas se nicméně hrál ve velmi fotbalové atmosféře a Wigan díky výbornému výkonu a zvládnutých úvodů obou poločasů zvítězil 2:0.

První polovina se odehrála ve vysokém tempu, k vidění bylo několik gólových šancí a dokonce na obou stranách. Už ta první skončila nádherným gólem, Beasejour rozehrál rohový kop dokonale do míst, kam si naběhl Ramis a nechytatelnou volejí otevřel skóre - 1:0. Hrálo se opravdu nahoru - dolů, nebezpečně střílel McCarthy, ale Jaaskilainen tentokrát skokem míč vyrazil.

Poté se taktovky ujal na chvíli West Ham, začalo to Nolanovou slabou střelou zpoza vápna. Velká šance nicméně přišla po půlhodině hry, když Jarvis centroval do vápna domácích, Benayoun na míč těsně nedosáhl a tím dost možná ještě ztížil pozici Al-Habsimu, který přesto brilantně zasáhl.

Jenže druhý poločas už začal zase gólem Wiganu. Neuplynuly ani dvě minuty, když po kombinaci McCarthyho s Beasejourem sklepl Maloney míč McArthurovi a ten překonal Jaaskilainena podruhé - 2:1. Nicméně pak úroveň zápasu trošku upadla a dá se říci, že krásný fotbal se dostal ke slovu až v samém závěru duelu.

V poslední minutě James Tomkins orazítkoval břevno, když do něj poslal míč po Jarvisově centru. Až v nastaveném čase Tomkins kosmeticky upravil skóre na konečných 2:1. Nolan vyslal patičkou do vápna McCartneyho, ten nacentroval před branku a obránce Hammers alespoň částečně utišil bolest svého týmu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JimBob

0:1 - Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mario23

podle mě se dočkáme max 2 golů, ale tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tezky zapas, podle me typicky overovy, coz potvrdili i 4 posledni vzajemne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele