2. kolo
11.12.2012 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Royals uvízli v husté kaši. Porážka od Sunderlandu je jejich pátou v řad

Sunderland slaví druhé domácí vítězství tohoto ligového ročníku; a Reading je v pořádné bryndě. Zatímco Black Cats skrze přesvědčivý triumf unikly z pásma sestupu, aby do něj uvrhly Wigan, Royals se do něj noří hlouběji a hlouběji. Na záchranu ztrácejí už šest bodů.

Kočky se během pár nocí změnily k nepoznání. Tatam byla bojácnost a nesourodost při útočení, tentokrát Mackems moc moc chtěli - a také dostali. Mimo jiné už ve třetí minutě, když Federici vyboxoval Johnsonův roh pouze k McCleanovi a ten udělal s balonem krátký proces. Od té doby se Royals k něčemu za zmínku stojícímu odhodlali jen čistě sporadicky, O’Neillova parta průběh utkání kontrolovala jako ještě nikdy v této sezoně.

Reading pracoval velmi pilně, to ne že ne, nicméně projev jeho hráčů byl neustále jakýsi neotesaný, což zkrátka s doháněním brzy již dvoubrankového manka nemohlo jít dohromady. Jakmile si tedy ve 28. minutě došel Fletcher pro Roseův centr a sedmý gól v tomto ročníku, bylo de facto rozhodnuto. Koneckonců ještě do přestávky to mohlo být zcela definitivní, kdyby Sessegnon s Larssonem v koncovce vykázali větší přesnost.

Nakonec i Royals mohli přeci jen trestat. Alex Pearce minul zčásti odkrytou svatyni ještě za stavu 0:1, a i kdyby Nicky Shorey po obrátce skóroval ze zajímavého přímého kopu, byl by tu potenciál na senzační vyrovnání. Nicméně k tomu se nakonec Reading ani nepřiblížil. V poslední minutě pak soupeřovu pátou po sobě jdoucí porážku odklepl Sessegnon, když kompletně utekl hostující obraně, obešel bezmocného Federiciho a uklidil míč do sítě.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele