36. kolo
04.05.2013 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Queen's Park Rangers - Arsenal FC 0:1

Stejně jako Tottenham, ani Arsenal dnes nenadchnul - svou povinnost si ale přesto splnil. Už počtvrté za sebou se nedostali nad hranici jedné vstřelené branky, již potřetí za to samé období nicméně udrželi nulu; proto se rozpačití Gunners zase tetelí na třetí příčce.

Nejrychlejší gól tohoto ročníku, který už těžko bude překonán, vstřelil po 20 vteřinách Theo Walcott. Ten si pohlídal ofsajdovou past, díky tragické poziční hře Traorého a spol. hladce převzal Artetovu kolmici a s menšími rozpaky prostřelil Greena. Sám mohl mít přitom speciální radost - v této sezoně se totiž ujala již jeho 20. střela, co se všech soutěží týče.

První půle byla obecně charakterizována dominancí Arsenalu říznutou nespoutaností až zběsilostí, a tudíž i pár výpady Hoops do otevřené obrany. Z těch se ale těžit příliš nezvládalo. Park registroval jednu zblokovanou střelu a při své i týmové největší příležitosti úvodní části akorát velmi divně podebral balon, aby v součtu ani trochu neohrozil Szczesného existenci.

Jinak QPR docela dobře rezignovalo na presink a možná proto vzadu působilo relativně kompaktně a jistě. Přesto se samozřejmě dostavily alespoň nějaké nahodilé šance jako ta další Walcottova, kdy anglický křídelník z otočky a zpoza šestnáctky pohotově pálil do tyčky. S pár zajímavými balony pracoval také Podolski.

Po přestávce se divákovi naskýtal docela jinačí obrázek. Tím mnohokrát vytíženějším brankářem byl Szczesny, který si musel vědět rady s nezkrotným Townsendem, jenž nebezpečně centroval i střílel, potažmo Rémym, který ho prověřil v 55. minutě. Arsenal se krátce po změně stran vůbec, ale vůbec nechytal; naprosto očividně tahal za kratší konec pomyslného provazu.

Vůbec nejkonkrétněji nakonec za srovnáním mířila Zamorova rána z 83. minuty - pro tu si ale neskutečným způsobem doskočil na zem Wojciech Szczesny. Arsenal se tak přeci jen protrápil k výhře i čistému kontu.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

už žádné zaváhání nepřipadá v úvahu věřím že to zvládneme tříbodově tip 0:2 Gunners GoGoGo

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal vyhraje když ne tak páá liga mystrů

Reagovat
Le Gunner

Ty jsi dal očividně páá škole asi ve třetí třídě. Nebo dřív?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by mal vyhrat QPR se už stejne nezahrani 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skusim vyhru Arsenalu pri handicape

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
justcall

nebyla to Zamorova rána, ale Rémyho..

Reagovat
smazaný uživatel

mají štěstí ze vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jsme se konečně v letošní sezóně naučili hubeně vyhrávat i po fatálně bídným výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

on je to takový paradox, že v minulém kole jsme byli lepší než účka a zasloužili si vyhrát, hráli dobře, ale nakonec jen remizovali, ale v tomhle kole a v předminlém byly výkony strašné a vyhrát jsme si nezasloužili, ale nakonec jsme urvali všechny body...nevim, jestli je to sparávně, ale 3 body jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/7aa265fe8f099ecc48bd65e204234b30/

Ještě že umí Theo takhle rozhodovat už ze začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa uz se aspon zabydlel v zakladu, snad uz se mu zraneni na nakou dobu vyhnout, bidnej vykon s poslednima kterejm o nic nejde, tak mel prijit trigolovej vyprask, kazdopadne predkolo LM pro Arsenal je taky pekny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele