27. kolo
23.02.2013 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Norwich s Evertonem v závěru zázračně otočil

V Norwichi bude dnes v noci zatraceně veselo! Canaries více než polovinu zápasu s Evertonem prohrávali po brance Osmana, úžasný zvrat v závěru duelu však strhl všechny tři body na stranu domácích. Pět minut před koncem vyrovnal střídající Kamara, ve čtvrté minutě nastavení pak hrdina Grant Holt zařídil Norwichi výhru 2:1.

Na vyloženě zelený zápas to přitom vypadalo už v úvodu, po pěti minutách měl gól na kopačce Robert Snodgrass, jemuž ale vítr z plachet sebral báječným blokem na poslední chvíli Distin. Stoper Toffees navíc zazářil za minutu na druhé straně - vyzval skvělou přihrávkou do velké šance Jelaviće, který si ovšem s Bunnem neporadil. Nutno dodat, že brankář domácích předvedl perfektní reflexivní zákrok.

Na hlavičku Osmana z konce úvodního dějství však už byl Mark Bunn krátký. Kdo jiný než Leighton Baines narýsoval ideální centr z levé strany do vápna a Leon Osman si zřejmě rozvzpomněl na časy Tima Cahilla - prudkou hlavičkou ve stylu australského šutéra otevřel skóre a dal Evertonu na cestu do kabin vedení 1:0.

Klíčový se pro Kanárky ukázal tah z osmapadesáté minuty, kdy odešel ze hřiště Becchio a nastoupil Kaiansu Kamara. Deset minut po svém nástupu se zjevil na malém vápně a hlavičkou těsně minul branku. Pět minut před koncem již byl úspěšnější a skvělý Snodgrassův centr tentokráte hlavou proměnil v kýžené vyrovnání - 1:1.

Roli hrdiny pro sebe ovšem dnes napsal jeho kolega z útoku Grant Holt. I on se nejprve zastřeloval, ve druhé minutě nastavení totiž nevyřešil úplně ideálně zdánlivě poslední šanci zápasu a všudypřítomný Distin dalším blokem zabránil brance. Ne tak v minutě čtvrté, kdy po centru zleva balon propadl opět k Holtovi a ten jej zblízka uklidil do sítě - 2:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
ryzskej

Remízový králové, plichta jak vyšitá. 1:1

Reagovat
M1ck0

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1X

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Murtago

Norwich poslední dva zápasy proti soupeřům kalibru Evertonu zremizoval, Everton zremizoval dva z posledních tří zápasů a poslední tři vzájemné zápasy skončily remízou. Jak by to mohlo dopadnout?

Reagovat
Pharrell

Norwich .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele