15. kolo
01.12.2012 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Martin Jol proti svému bývalému zaměstnavateli úspěch neslavil

Mizérie Fulhamu z posledních týdnů napsala další kapitolu, tentokráte Cottagers nestačili na Tottenham a natáhli tím čekání na plný bodový zisk už na sedm zápasů! Spurs naopak vyhráli potřetí v řadě a bodově se dotáhli na třetí CFC.

Bylo to emotivní setkání, na obou stranách se totiž představilo hned několik aktérů, kteří měli co dočinění se soupeřem. Na domácí lavičce stál Martin Jol, který před lety jen těsně nedotáhl Kohouty do Ligy mistrů, ofenzivu FFC přitom staví na Dimitaru Berbatovovi, který ještě před angažmá na Old Trafford rovněž oblékal hostující barvy. Dvojice Dembélé - Dempsey pak velice úspěšně působila ve Fulhamu.

Zpočátku nebylo k vidění kdovíjaké tempo, a tak promrzlé fanoušky asi nejvíce zaujalo vynucené střídání kapitána Michaela Dawsona, kterého musel již po sedmnácti minutách nahradit William Gallas. Upozornil na sebe také Bale, opět záporně, když nedovoleným zákrokem zastavil Sidwella a sudí Chris Foe tak waleskému křídelníkovi ukázal již sedmou žlutou kartu v sezóně!

Ruční brzda se pořádně odbrzdila až po obrátce. Padesátá pátá minuta pak konečně proměnila čísla na ukazateli skóre: Sandro natáhl zpoza vápna a přízemní ranou překonal Schwarzera - 0:1. Krátce nato musel vynuceně odejít také Bale, kterého nahradil Gylfi Sigurdsson. Ani to však hostující ofenzivě neubralo. Právě islandský středopolař našel v sedmdesáté třetí minutě Defoea, který už měl snadnou práci - 0:2.

Neuběhlo ani pět minut a bylo definitivně jasno. Tentokráte vymyslel pro Defoea parádní průchozí přihrávku Dempsey a odchovanec Hammers si znovu poradil na jedničku, když přízemní střelou kolem domácího brankáře zvýšil na 0:3. Pro anglického reprezentanta se tak jednalo už o devátou branku v této sezóně PL! Fulham byl takřka bezzubý, pouze Riise našel přízemním míčem Petriče, toho ale zastavil Lloris!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
rickroll

3:2

Jo a v tom loňském zápase jsme opravdu Tottenhamu NENADĚLALI PŘÍLIŠ PROBLÉMŮ,že?

neee vůbec,sice to na střely skončilo 23:6 pro FFC a celý druhý poločas jsme je totálně drtili,ale OK,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemoh nastoupit Kaca? ne vážně nevíte to někdo??

Reagovat
rickroll

zraněný,proti Newcastlu už by mohl nastoupit....

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dostal žlutou za filmování a žádnej faul... Jinak mi ten report přijde hodně odbytej

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.trilulilu.ro/video-sport/fulham-vs-tottenham-0-3-motd

No jen tak ze zvědavosti by mě zajímalo: kolik si může asi tak vydělat redaktor na Eurofotbalu???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele