29. kolo
17.04.2013 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Chelsea v dohrávce zlikvidovala Fulham a do bojů o LM jde z „poleposition“

Mise Fulham completed. Benítezův výběr díky zásahům obou stoperů zničila jindy houževnatý Fulham třemi brankami a z Craven Cottage si odváží pohodlnou výhru 3:0. Luiz a Terry tak dali modrému klubu o něco lepší pozici do závěrečných bojů o Ligu mistrů, než mají Arsenal, Tottenham a Everton.

Gól Davida Luize přišel, dá se říct, jako blesk z čistého nebe. Do té doby se oba týmy přetahovaly o převahu a nutno podotknout, že v úvodních minutách měl lehce navrch domácí tým. Jenže přišla třicátá minutě a Luizův "screamer". Eden Hazard předal brazilskému stoperovi míč ve vzdálenosti zhruba 30 metrů od Schwarzerovy brány a kudrnatý obránce se nerozpakoval a famózním způsobem šokoval celý stadion - 0:1. Dal si tak krásný dárek ke stému zápasu za Chelsea.

O deset minut později pak málem jeho počin zopakoval i Frank Lampard, který rovněž proti Fulhamu jubiloval. Šestistý duel v modrém dresu ovšem brankou neokořenil, jeho dalekonosná rána sice Schwarzerovi problémy nadělala, nicméně australský brankář dokázal jeho notně plavající pokus z přímého kopu vyrazit.

Jenže neuplynula ani minuta a druhou branku Chelsea skutečně slavila. Juan Mata nádherným centrem našel mezi dvěma obránci trošku místa pro Johna Terryho a kapitán hostujícího celku přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0 pro Blues. Petr Čech musel v první půli vytahovat jen jeden skvělý zákrok proti střele Emanuelsona a počínal si fantasticky. Za tohoto pro Chelsea luxusního stavu se odcházelo i do kabin.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil, i když dvacet minut před koncem byl kontaktní gól na spadnutí. Senderosova hlavička nejspíš mířila do brány, jenže Mladen Petrić ve snaze doklepnout míč do sítě překopl bránu. A za dvě minuty už došlo k definitivě. Mosesovu střelu vyrazil Schwarzer na roh, Matovu exekuci přetavil v asistenci Torres a John Terry druhým gólem v utkání doklepl hlavou míč do sítě - 0:3.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
M1ck0

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proc odlozeno...? i nektere dalsi zapasy...

Reagovat
rickroll

FA cup...tenhle zápas se bude hrát až někdy 17.4.(pouze odhad,záleží na tom jak si Chelski povede v EL a FAC)

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej odhad

Reagovat
rickroll

Nailed it!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Torres bude v zakladu a da gol... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Torres třeba dá gól, třeba i Ba, ale na vítězství to nebude....skončí to nejspíš asi 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

aha sefe

Reagovat
Sotuen

0:2

Reagovat
rickroll

1:1....klasické SW6 derby,nad Chelsea prostě nevyhráváme Navíc absence Dejagaha nás zabíjí....

COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/5fb8bc76ee12c114a6d863b019a63a92/

John Terry dal dva góly...kdo ví jesli si pamatuje na zápas s Charltonem z roku 2004 kdy se mu to podařilo naposledy...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela stopersky duo radilo, Luiz neuveritelna delovka a Terry, no u druhyho golu bejt Torresem tak sem nastvanej, ale terry tam proste musel zasahovat, jinak by to obrance nejspis vytach z cary...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele