33. kolo
13.04.2013 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Everton opět přiblížil finančně silné QPR druholigové realitě

Hodna obtížnou pozici bude mít před koncem sezóny Queen's Park Rangers, který po porážce na hřišti Evertonu zůstává se stejným bodovým součtem na předposlední příčce a ve zbývajících pěti zápasech už nemá situaci ve svých rukou. Toffies naproti tomu mohou stále živit ambiciózní pohárové naděje a zřejmě klíčový zápas na Emirates Stadium mají stále před sebou.

Londýnské mužstvo však nezačalo vůbec špatně a během prvního poločasu bylo EFC vyrovnaným protivníkem, který si dokonce vypracoval dvě velmi dobré příležitosti na otevření skóre. Nejdříve Park Ji-Sung narýsoval přesný balón na Hoiletta, kanadský ofenzivní hráč však nedokázal o fous zacílit do prostoru branky! Dělovku z Rémyho produkce pro změnu zpacifikoval parádním zákrokem Howard!

Druhá strana mezitím kontrovala spoluprací Pienaara s Bainesem, avšak druhý jmenovaný mezi tři tyče nemířil. Pět minut před odchodem do kabin se však zaplněný Goodison Park přece jen dočkal a měl rozhodně co slavit. Baines přes Mirallase dopravil mičudu ke Gibsonovi, jehož ránu by Cesar nejspíše lapil, ovšem díky přispění Hilla už na balón zareagovat nemohl - 1:0. Na obzoru už se objevoval další neúspěch...

...ten začal nabírat reálných obrysů po obrátce, kdy se Karamelky až zázračně zvedly a rázem to byly ony, kdo diktoval tempo hry a vytvářel si jednu příležitost za druhou. Mirallas prošel kolem Onuohy, následně předal míč do správy Anichebemu, nigerijský útočník ale z vápna zamířil jen do tyče hostující branky! Ten samý hráč se však záhy dočkal a po Bainesově rohu zvýšil na rozdíl dvou branek - 2:0. Definitivní podobu mohl dostat výsledek zásluhou Mirallase, Belgičan ale hned dvakrát neuspěl, přičemž stejně dopadl před druhou brankou rovněž Onuoha.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Opory zálohy "Karamelek" Fellaini a Pienaar se po suspendaci vracejí do zápasového kolotoče a oba mají určitě velkou chuť hrát, navíc Everton stále bojuje o účast v pohárové Evropě, takže s nepřesvědčivým QPR to v tomhle zápase nevidím růžově

Výsledek 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/46ecadb778d6bf2e4cd502c45a7aaccc/

To by mě zajímalo podle čeho se určují vlastní góly. Kdyby střela Gibsona letěla tam kam mířila tak to gólman má...to samí u druhého gólu, hlavička hráče Evertonu by do brány asi stejně směřovala a Anichebe míč tečoval mnohem lehčeji než obránce QPR při prvním gólu.....je to nějaký zajímavý toto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele