6. kolo
24.09.2011 16:00 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 1:2

Vyhrál i další favorit, konkrétně Tottenham, který zvládl nepříjemný duel na půdě Wiganu a veze tři body po vítězství 2:1. Už po třiadvaceti minutách to bylo 0:2, po přestávce snížil Diame, jenže poté dostal červenou kartu Gohouri a bylo rozhodnuto. Tottenham je šestý, Wigan patnáctý.

Hosté se do vedení dostali už ve třetí minutě, kdy vyrobila obrovskou hrubku stoperská dvojice Caldwell - Figueroa. Druhý jmenovaný poslal do protiútoku Adebayora, ten našel v pokutovém území levačku Van der Vaarta a po ráně pod břevno vedli Spurs 1:0.

V šesté minutě byl v další dobré šanci sám Adebayor, jenže nemířil přesně. Walkerova hlavička skončila nad brankou a s pokusem Modriče si poradil Al Habsi, a tak se na druhou branku v síti domácího Wiganu čekalo "až" do třiadvacáté minuty. To od rohového praporku odcentroval Modrič, na přední tyči si na míč naskočil Bale a bylo to o dva góly.

Bale to do poločasu zkoušel ještě dvakrát, ale v obou případech se proti němu zaskvěl Al Habsi. Do druhé půle vstoupili Latics přecijen o něco svěžeji a hned po pěti minutách hry dokázali vývoj zápasu zdramatizovat. Stam vystihl přihrávku Assou-Ekotta, přihrál Diamemu, který se dokonale obtočil kolem dvojice bránících hráčů Spurs s technickou ranou k tyči nedal Friedelovi žádnou šanci.

Závěrečnou půlhodinu museli domácí dohrávat v deseti lidech, Gohouri totiž sejmul unikajícího Balea, uviděl druhou žlutou kartu a šel se předčasně osprchovat. I přes oslabení jednoho muže v poli mohl vyrovnat Moses, jenže v klíčovém okamžiku Friedela nepřekonal. Když pak své možnosti neproměnili Modrič, Bale, Adebayor a McCarthy, skončil tento duel výsledkem 1:2.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

TOttenham je rozbehnutý 0:4 (Adebayor 3,Bale)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan Athletic 1 - 6 Tottenham Hotspur-Di santo -Adebayor,Adebayor,Defoe,Adebayor,Bale,Modrič

Reagovat
Devil

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Adebayor, Defoe)

Reagovat
vanGomm

Tottenham by mohl potvrdit stoupající formu.Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 alebo 2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele