14. kolo
03.12.2011 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham je druhý, Bolton porazil 3:0

Brzký gól a červená karta Cahilla. Tyto okamžiky nejvíce ovlivnily zápas, v němž jasně dominovali domácí a nebýt skvělého Jaaskilainena, mohli vyhrát klidně dvojnásobným rozdílem. Nakonec svěřenci Harryho Redknappa dali Boltonu "jen" tři góly, o které se postarala trojice Gareth Bale, Aaron Lennon, Jermain Defoe.

Zápas dostal jasný směr už v sedmé minutě. Modrić rozehrál roh na přední tyč, kam si pohodlně naběhl Gareth Bale a špičkou kopačky míč uklidil na tyč zadní - 1:0. Pěknou příležitost dostali i hosté, na krátko rozehraný přímý kop ale následně poslal Klasnić jen do blokujícího soupeře. Za deset minut zmrazil jakékoli naděje Boltonu Gary Cahill. Anglický stoper po chybě v rozehrávce zatáhl za záchrannou brzdu a po faulu na Parkera uviděl červenou kartu.

Druhý gól na noze měl v 25. minutě Defoe, který se po kombinaci Lennona s Modrićem dostal do jasné šance, ale trefil pouze Jaaskilainena. Na druhé straně mohl vyrovnat Eagles, stejně jako o dvě minuty dříve však výtečně zasáhl brankář. Fin v bráně Boltonu zasahoval skvěle zase za minutu, tentokráte proti Adebayorovi. Po půlhodině střílel z vápna nad Bale. Další dva výtečné zákroky vytáhl Jaaskilainen proti střele Balea, který už postupoval sám na bránu. S dorážkou Defoa si poradil rovněž. Jen boční síť pak po Baleově pase trefil ve velké šanci Adebayor.

Na další krásný centr, pro změnu z kopačky Modriće, jen těsně nedosáhl Jermain Defoe. Neskutečný Jaaskilainen pokračoval v heroickém výkonu i nadále. Fantastický reflex dnešního hrdiny zachránil hostující celek od inkasované branky, tentokrát pálil Adebayor. V závěru poločasu ještě dobrým centrem vybízel útočníky Tottenhamu ke zvýšení vedení Bale, ale ani jeden na balon nedosáhl.

Jak začal poločas první, tak i ten druhý. Tři minuty po začátku sice ještě Modrićovi "vzal" gól Defoe, jenž stál přesně v trajektorii střely, poté už ale Aaron Lennon síť rozvlnil. Ve vápně si pohrál s obránci a tečovanou ranou zvýšil na 2:0. A po hodině hry to bylo už o tři góly. Defoe si našel dobré místo ke střele po nahrávce Balea a zblízka přízemní střelou skóroval - 3:0. Jaaskilainen, jenž za pět minut zlikvidoval další tutovku Parkera si musel připadat jako sám voják v poli.

Čtvrt hodiny před koncem nastřelil tyčku Defoe, zanedlouho na druhé straně krásně ze střední vzdálenosti pálil těsně vedle Nigel Reo-Coker. Ještě v nastavení mohl zvýšit Defoe, ale po naražení od Adebayora nastřelil jen Jaaskilainenovu hruď. Tottenham tak oslabený Bolton porazil 3:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra Kohoutů. Asi o více než 1 branku.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Lahvac-CZ

Tottenham bude mít v nohách těžký zápas s PAOKem Soluň, takže výhra jen o gól - 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham na PAOK nasadil bečko v nohách bude mít kulový

Reagovat
diastan

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Stankovic

Slípky tohle nesmějí pustit 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 nebo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham oproti Zápasu s PAOK nastoupí v plné sestavě takže Bolton nebude mít šanci tip 3:1(Adebayor,Bale,Parker-vlastní Bassong)COME ON SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

doufám v překvápko 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

dobře kohouti jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele