35. kolo
21.04.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Blackburn oživil naděje na udržení, porazil Norwich

Norwich se nevzpamatoval z domácího debaklu s Manchesterem City a prohrál podruhé v řadě. Podlehl Blackburnu, který body potřebuje nesmírně, a tyto tři by mohly výrazně promluvit do celkového účtování. I tak ovšem zůstávají na sestupových příčkách a budou muset ještě hodně bojovat, aby se sešupu do Championship vyhnuli.

První půle byla poměrně vyrovnaná a nabídla zhruba stejné množství šancí na obou stranách. Šťastnější byli domácí, kteří v závěru poločasu díky Formicově voleji otevřeli skóre. První šanci přitom měli hosté, Holt se po centru dostal do šance, ale Robinson dobře zasáhl. I na druhé straně hrozilo po centrovaném míči - Hoilett kopal a Ruddy hasil.

Okolo třicáté minuty se Norwich dostal do dvou šancí, nejprve Howson pálil pod břevno, kde byl připraven Robinson, poté Bennett hlavičkoval těsně vedle. Pak poprvé výrazně zahrozili hráči Blackburnu, když Yakubu krásnými nůžkami trefil tyčku. Přece však branka padla - 5 minut před koncem Pedersen našel na zadní tyči úplně volného Formicu, který pohotově mezi nohy gólmana otevřel skóre - 1:0.

Krátce po návratu z kabin se domácí prosadili podruhé a byla to nádhera. Junior Hoilett potáhl míč do středu hřiště a z nějakých 20 metrů vymetl šibenici bezmocně plachtícího Ruddyho - 2:0. Norwich pak měl dvakrát v krátkém časovém pásmu možnost snížit, ale vždy scházelo maličko, aby se vlnila síť. Nejdříve zasáhl skvěle Robinson po ráně z otočky od Wilbrahama, zakrátko pak po rohu zakončoval Bennett, ale těsně minul horní roh brány.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude dobry zapas

padne podla mna 2 + golov

Reagovat
Fingulka

Jestli se chcem udržet, tak s ohledem na další soupeře musíme Norwich porazit. Otázkou je, jak na tom budou zranění klíčový hráči

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak klíčový hráčí musí být fit

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední možnost MUSÍME VYHRÁT Pojdme Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Devil

Pokud Blackburn nechce spadnout,musi vyhrat!

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Rarášek

Joooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele