3. kolo
28.08.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:1

S cílem udržet si prozatímní ligovou neporazitelnost nastupovali fotbalisté domácího Wolverhamptonu k utkání proti Newcastlu. Ten si po vysoké porážce na Old Trafford spravil náladu v minulém kole, kdy rozdrtil Aston Villu vysoko 6:0.

Domácí vlci si v úvodních dvou kolech připsali čtyři body a jako nováček vlétli do soutěže ve velkém stylu. Newcastle sice měl více ze hry, nakonec však byl rád alespoň za bod. Remízu vystřelil strakám ve druhé půli Carroll. Hostům vyšel lépe také samotný úvod utkání. Hned po rozehrávce vysunul Gutierrez do dobré příležitosti Routledge, jehož pokus skončil o centimetry vedle levé tyče Hahnemannovy branky. Brankář domácího mužstva mohl zůstat v klidu také po dalším pokusu Carrolla. Tentokrát skončil pokus útočníka Newcastlu nad brankou.

Zřejmě největší šanci ke skórování si hosté vytvořili v osmnácté minutě. Van Damme při pokusu odhlavičkovat balon do bezpečí podklouzl, míč propadl na zadní tyč k Nolanovi, který ovšem svou nepříliš razantní střelou brankáře Hahnemanna nijak výrazněji nevylekal. Wolves se osmělili až těsně před půlhodinou hry. Hned z toho ale byla vyložená příležitost. Přesný centr Jonese dosedl až na hlavu Ebanks-Blaka, bývalý útočník Plymouthu však rozezněl pouze vzdálenější tyč. Na druhé straně se do role zakončovatele opět vtělil Nolan, ani tentokrát však Routledgův přesný pas do sítě neposlal.

Zčistajasna tak gólově udeřilo na opačném konci hřiště. Dlouhý nákop Van Damma si zpracoval Ebanks-Blake, obtočil se kolem obránce a přízemní střelou ke vzdálenější tyči poprvé překonal Harpera. Trpělivost ovšem hostům nakonec přece jen přinesla kýžené ovoce. Po neustálém bušení do neprostupné obrany vlků se nakonec odhodlal k odvážnému průniku Barton, prudkým centrem oslovil Carrolla a ten hlavou vyrovnal. Od tohoto momentu převzaly otěže zápasu pevně do svých rukou straky a mnoho nechybělo, aby dosáhly také druhé branky. Z dobré práce Routledge tentokrát těžil Nolan, proti jeho šanci však výtečně zasáhl Hahnemann. V závěru se na trávníku stále více přiostřovalo a sudí Attwell byl nucen vytáhnout celkem 12 žlutých karet. To už ale na konečné remíze 1:1 nic nezměnilo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Newcastle udělal na vlky veliké bububu výhrou s Aston Villou 6 : 0, ale domácí prostředí rozhodne v přestřelce to skončí 3 : 2 pro vlky, bude móc pěkný zápasík.

Reagovat
Devil

1:2 Newcastle go go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s Devilem 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

budu se znovu opakovat... přál bych to Magpies, ale znova tipuju remízu... 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že tentokrát se to newcastle povede i přeto že mají početnou marodku, xisco ,guthrie, best, simpson, taylor , house a 1 : 2 vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 tak to nějak bude

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 pro straky

Reagovat
smazaný uživatel

ten Perch je tak špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

co teď zkusit jonáse na RB ? hrál tam občas pod maradonou v repre ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale Jonás je zvyklej u nás hrát v záloze, spíš bych tam dal Raylora, ten hrál proti Accringtonu v CC docela kvalitně, nechápu proč ho nedal i dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole londynsky newcasle to skoušijou naši pozornost nebo ten kdo to psal ještě nikdy neviděl mapu anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele