33. kolo
16.04.2011 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Aston Villa 1:2

Aston Villa zvládla veledůležitý duel na půdě West Hamu a pět kol před koncem se zřejmě definitivně zachránila. Naopak Hammers to budou mít se záchranou ještě pořádně těžké. Dnes byli bodovému zisku velmi blízko, vstřelili rychlý gól a dlouho to vypadalo, že si připíší alespoň bod, v devadesáté první minutě však jakékoliv pochybnosti roztrhal na malé kousíčky Agbonlahor.

Domácí začali fantasticky a hned ve druhé minutě se dostali do vedení. Od rohového praporku odcentroval Noble, odražený míč vrátil do šestnáctky Jacobsen a za obranou zapomenutý Robbie Keane nekompromisní ranou pod břevno nedal Friedelovi žádnou šanci. V osmé minutě se naskytla Villans obrovská šance na vyrovnání, hlavička Richarda Dunnea ovšem skončila těsně mimo tři tyče.

Hosté tlačili dál, další možnost si po půlhodině vypracoval průnikem z levé strany Ashley Young, ale nedal. Stejně se o pár minut později vedlo i Bentovi, který pro změnu hlavičkoval nad branku. Ve třicáté sedmé minutě se již hosté dočkali zaslouženého vyrovnání, to se po centru Luka Younga prosadil Darren Bent a začínalo se odznovu.

Nepříliš na šance hojný druhý poločas jen občas narušila příležitost hostů, snad jedinou možnost Kladivářů promrhal v pětasedmdesáté minutě Demba Ba. Když už to vypadalo, že si oba týmy připíší po bodu, doběhl si k míči, který skvěle vyrazil Green, posadil ho na hlavu Agbonlahora a společně se svým spoluhráčem oslavoval důležité tři body.

Aston Villa se výhrou posunula na deváté místo ligové tabulky, West Ham zůstává devatenáctý a jeho vyhlídky nejsou dobré.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 fuck aston villa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1 0

Reagovat
hawk

no Hammmers už musej takže doufám v 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 bent, downing

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele