21. kolo
01.01.2011 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Fulham FC 1:0

Fulham opět odjíždí z White Hart Lane s prázdnou, ale s tím nebude pro dnešek spokojen. Tottenham totiž nepředvedl bůhvíjaký výkon a Fulham měl několik příležitostí, jak vstřelit branku. Domácím nakonec ke třem bodům postačila přesná trefa Garetha Balea, která je minimálně do zítřka vynesla zpět na čtvrté místo. Cottagers jsou předposlední.

První poločas toho divákům v Londýně mnoho nenabídl. V sestavě domácích byli nejvíce vidět záložníka Luka Modrič a Rafael van der Vaart, který si připsal asistenci u jediného gólu zápasu. Na druhé straně se v útoku snažil Andrew Johnson, jenomže se nedostával do střeleckých pozic.

První akce, co stojí za zmínku, přišla ve 20. minutě, Dempsey pálil vedle. O deset minut později se poprvé předvedli také Spurs, Assou-Ekotto z velké dálky prověřil schopnosti Schwarzera. Tři minuty před koncem nakonec domácí otevřel skóre. Van der Vaart kopal trestný kop, posadil ho na hlavu Balea a ten překonal Schwarzera. Pro waleského křídelníka to byl už 11. gól sezóny.

Fulham se ve druhém dějství nevzdal, soupeře dokonce v některých pasážích tlačil. Největší příležitost měl po Johnsonově střele a Gomesovu vyražení Dempsey, jenže těsně před ním stihl zasáhnout Dawson a zachránil situaci. Gareth Bale mohl na druhé straně pojistit vedení, ale po Corlukově zpětné přihrávce přestřelil. Pět minut před koncem si šanci vytvořil Lennon, ale nedal. Lepším řešením možná bývala byla přihrávka na střídajícího Jenase. Cottagers v posledních vteřinách tlačil, ale obranný val soupeře nakonec překonat nedokázali.

Tottenhamu se tak po dvou zápasech konečně podařilo dohrát zápas v plném počtu.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 1 Bale

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Mircu5

3:1

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Veselac

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele