21. kolo
01.01.2011 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stoke City - Everton FC 2:0

Everton venku neprohrál už osm zápasů, až dnes narazil na Stoke. Potters první den nového roku zvítězili 2:0 a nedovolili svému soupeři, aby je předskočil v tabulce. Přitom Toffees nehráli špatně, jenže jak už je v letošní sezóně zvykem, z podobných zápasů si často neodnáší ani bod.

Nejlepší akce domácích přišla v prvním poločase bezesporu s úvodní brankou. Jones našel Etheringtona, ten se prosmýkl kolem Phila Nevilla a Seamuse Colemana, vrátil míč zpět svému spoluhráči a urostlý Jones už pak neměl větší problémy přesně zavěsit. Ačkoliv Everton první pětačtyřicetiminutovce dominoval, nedokázal z toho vyrovnání vytěžit. Chvilku před přestávkou byl v šanci Pienaar, jenže ho stihl zastavit Higginbotham.

Ve druhé půli už to nebyl stejný Everton a dvacet minut před koncem navíc podruhé inkasoval. Hodně nešťastný návrat do sestavy Toffees si připsal Phil Jagielka. Ten si totiž dlouhý míč, který ve vápně našel Jonese, nakonec poslal do vlastní sítě. Potters si tak poprvé od svého návratu mezi anglickou elitu mohou vychutnat vítězství nad Evertonem, které je posouvá na osmou pozici.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0

Reagovat
Mircu5

0:0

Reagovat
jardakolo1

DO DESITKY SLABA NAPOVĚDA 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele