7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Blackburn Rovers 1:0

Svým premiérovým prvoligovým gólem rozhodl o třech bodech pro Stoke Jonathan Walters. Zatímco tak Blackburn po čtyřech zápasech okusil hořkost porážky, Stoke City si připisuje desátý bod za poslední čtyři kola.

Už po pěti minutách napřáhl z dálky Jones, ale nezamířil mezi tři tyče. Na druhé straně se v 15. minutě mohl přičinit o úvodní gól Emerton, jistému gólu zamezil obětavý Shawcross. Za čtyři minuty přišla první Delapova autová hrozba a Robinson měl plné ruce práce, aby míč sebral pro sebe.

Domácí byli lepším týmem, gólově to mohl potvrdit devět minut před přestávkou Etherington, po centru Pennanta rozvlnil síť ze špatné strany. Ani dvanáct střeleckých pokusů proti třem Blackburnu tak nedostalo Potters do vedení.

Jenže tři minuty po změně stran přiťukl Etherington do hloubi vápna Waltersovi a ten střelou k pravé tyči pokořil klub svého bývalého zaměstnavatele. Oba hráči si své pozice v akčních rolích prohodili minut před hodinou hry a Robinson musel předvést parádní zákrok proti střele z několika mála metrů.

A do třetice byl Etherington v akci dvanáct minut před koncem, když centrem našel Jonese, ten hlavičkoval těsně vedle zadní tyče. Manažr Allardyce nemohl být s výkony svých svěřenců spokojen. I po změně stran a mnoho času na vyrovnání, nedokázali Sorensena prověřit. Z pěti střel ve druhé půli letěly tři mimo, zbylé dvě byly zablokovány.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele