11. kolo
06.11.2010 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 2:1

Rudý ďábel z Koreje, Park Ji-Sung, dvěma zásahy v samých závěrech poločasů pokořil Wolves a zajistil svému týmu třetí ligové vítězství v řadě. Svěřenci Micka McCarthyho tak nenavázali na úspěch proti Citizens a na body ze hřiště soupeře tak nadále čeká od druhého kola.

V Divadle snů nebylo hodně dlouho čemu tleskat. Po celý první poločas se hrál vyrovnaný fotbal s minimem chyb v defenzívě. Když už se nějaká vyvinula, obránci ji prakticky okamžitě dokázali napravit.

Dlouho se tak zdálo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu. Jedinými světlými okamžiky byly pouze 24. a 26. minuty. Nejprve táhl rychlý kontr po pravé straně Bébé, nahrál před vápno Obertanovi, který se pohotovou střelou nedokázal trefit ke vzdálenější tyči.

I druhý nebezpečný pokus šel z kopačky domácího hráče. Milijašovu jedovatou střelu zpoza vápna srazil Vidić jen těsně vedle bližší tyče a Van der Sar si tak po beznadějném pohledu na změnu dráhy míče mohl oddechnout.

K velké radosti většiny diváků na Old Trafford se ovšem skóre před poločasem přeci jen měnilo. Další rychlý přechod do útoku, tentokrát ve 45. minutě, končil finální přihrávkou Fletcher do vápna na naprosto volného Parka. Ten si tak v hloubi vápna klidně mohl s míčem u kopačky zazpívat "My dva a čas", pozdě přibíhající Henry totiž neměl šanci zabránit jeho klidnému zakončení podél brankáře.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Wolves sice ztrácel v držení míče o něco víc, než tomu bylo v první půli, přesto soupeře k pojištění vedení nepustil. A tak mohli šest minut po hodině zápasu slavit Vlci. Milijašovi se střela zpoza šestnácky zrovna nevyvedla, balón ale doputoval k Ebanks-Blakeovi, který neměl větší potíže z nedůrazným Vidićem a z pár kroků propálil Van der Sara.

Opětovné vedení mohl domácím zařídit Hernández, když z patnácti metrů pálil po zpětné přihrávce z první po zemi k bližší tyči a Hahnemann s problémy vyrazil. Deset minut před koncem se do obrovské šance dostal Fletcher. Po špatně odvráceném centru mu sklepával do hloubi vápna Mancienne, ale střídající host mířil nad břevno.

Zápas tak rozhodl ve třetí ze čtyř nastavovaných minut už jednou úspěšný střelec domácích - Park Ji-Sung. Vniknutím do vápna místo centru překvapil obránce a přízemní střelou k bližší tyči podruhé pokořil Hahnemanna.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0( Nani, Scholes)

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je zraněn z LM

Reagovat
smazaný uživatel

když to psal tak asi nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

5:O...Nani.Hernandez.scholes.Berbatov.Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

glory manchester glory manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě vyhrajem,bohužel asi i bez Naniho,jen doufám,že nás i sám sebe nebude ztrapňovat Demeter Berbatov.Ať už odejde z Anglie,neměl by ani na Katarskou ligu,kam odchází vysloužilé hvězdy světového fotbalu...možná Uzbecká liga by pro něj byla tak akorát,může se honit s Rivaldem ikdyž na něj už asi taky nemá.Chicharito nám to vyhraje.

Tip: 3:0 (2x Chicharito a jednou Scholes)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
PePiG7

2:0(Berbs,Scholes)Berbatovovi by to určitě pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Devil

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jste to uhaluzili..

Reagovat
Devil

Kazdej si to hold nemuze kupovat....

Reagovat
smazaný uživatel

sakra proč už to nedáváj na Nova sport ? :D ..místo toho tam hrojou nějaký třetiligový kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť máš internet,né?Můžeš koukat na netu,nebo si objednej Digi Tv za 260 kč měsíčně a 5 let nemusíš mít strach,protože mají zakoupený práva právě na tuhle dobu

Reagovat
mike.84

5 ? a ja četl někde na 3 ("jenom") . aspon díky netu (ne bohu) za veetle

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska jsem sledoval katastrofální hru Manchesteru...Je smutný,že hlavní hvězdou zápasu byl Park (průměrný hráč),ale ukázal,jak se má bojovat a místo v United mu právem patří Díky Parku

Reagovat
smazaný uživatel

Nj dneska se rozhodovalo i proti Wolves až v posledních minutách , ale historie se ptát nebude 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Hnustnty stastlivy kkti zas v nadstavenom case

Reagovat
kris_kros

komplexy co

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
niflheim

Man UTD Jde vidět, že setrápíme a je důležité sbírat body i přes to a zvláště neztrácet s lehkými soupeři doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele