6. kolo
25.09.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton pokračuje v mizérii, ani ve Fulhamu nezvítězil

Na samotném dně Premier League se ocitli po remíze 0:0 ve Fulhamu fotbalisté Evertonu. Chuť si tak hosté nespravili ani po nedávném vyřazení z Carling cupu, kde byl nad jejich síly třetiligový Brentford, a v této sezóně mimochodem jako jediní nedokázali v lize ještě vyhrát. Domácí si naopak připsali svou pátou ligovou remízu.

Everton moc dobře věděl, že to bude mít na Craven Cottage hodně těžké. Dlouhodobě se mu tam totiž vůbec nedaří, z posledních jedenácti zápasů tam vyhrál jen jednou. A nepodařilo se mu to ani teď. A protože West Ham naopak svou první výhru v sezóně získal, poslal Toffees na poslední místo tabulky.

Chalupáři naopak prodloužili svou sérii neporazitelnosti na šest zápasů. Společně s Manchesterem United zůstávají jako jediní bez prohry. Ještě jeden primát má aktuálně Fulham na kontě a tím je počet získaných remíz. V této kolonce totiž svítí pětka a takové číslo nikdo nemá. V tabulce se posunul na šestou pozici.

Domácí byli v první půli o něco lepším týmem, drželi více míč na kopačkách, pořádně však ohrozit soupeřovu branku nedokázali. To Everton si vypracoval jednu šanci a hned ta byla tutová. Avšak gólman Schwarzer, možná nejlepší hráč na placu, proti střele Artety nezaváhal a s bravurou ji polapil.

Po přestávce Fulham zvyšoval obrátky a gólman Howard měl postupně čím dál víc práce. Především proti šanci Clinta Dempseyho se opravdu pořádně zapotil. Everton hrozil hlavně z brejků a je pravda, že ty byly znovu nebezpečné. Hosté klidně mohli brát všechny body, jenže výtečný Schwarzer dvakrát fantasticky vychytal nigerijského útočníka Yakuba.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak prvni vyhra Evertonu prijde...tip 2

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to na pátou fulhamu remízu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele