24. kolo
22.01.2011 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Everton FC - West Ham United 2:2

Remízou 2:2 skončilo utkání Evertonu a West Hamu. Více spokojeni mohou být domácí, neboť ještě pět minut před koncem prohrávali 1:2. Mezi střelce se za domácí zapsali Biljaletdinov a Fellaini, za hosty Spector a Piquionne, který byl dokonce o minutu později vyloučen.

West Ham začal v Goodison Parku o něco lépe než domácí, především Frédéric Piquionne byl v úvodu hodně vidět. Jeho první střelu obrana zablokovala, v druhém případě mířil vedle. Na druhé straně zkoušeli překonat brankáře Howarda Parker a Noble. První branka padla v Goodison Parku ve 26. minutě, kdy Luis Boa Morte přihrál do oblasti značky pokutového kopu Jonathanu Spectorovi, který otevřel účet utkání - 1:0 pro West Ham. Za další dvě minuty to mohlo být s Evertonem ještě horší, Piquionneho vychytal Howard. Piquionne měl ještě další šance, ale branku už nepřidal. První poločas tedy skončil nejtěsnějším vedením hostujících Hammers.

Everton ve druhém poločase přidal, Marouane Fellaini se dostal k hlavičce, ale branka z toho nebyla. Hosté odpověděli nepřesnou hlavičkou Spectora. Po hodině hry byl ve velké šanci Scott Parker, vytáhl se Howard.

Vyrovnat se Evertonu podařilo v 77. minutě, Biljaletdinov v pokutovém území neomylně zavěsil a vyrovnal na 1:1. Nerozhodný výsledek dlouho nevydržel, za osm minut totiž vrátil vedení na stranu Kladivářů aktivní Frédéric Piquionne. Útočník West Hamu udeřil hlavou - 2:1 pro West Ham. Everton se tedy ještě jednou pustil do honu za vyrovnání, Luis Saha ztroskotal na Greenovi, ale v nastaveném čase srovnal na konečných 2:2 Fellaini. Belgický útočník se trefil podobně jako při první brance Spector. Výsledek 2:2 už se do konce zápasu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.oom

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 2 W.ham se zvedne

Reagovat
Polish

Taky bych řekl...bez Pienaara a Cahilla je Everton poloviční. A WHU už musí zabrat!

Reagovat
hawk

tj, jenže Parker byl min. tejden lehce zraněnej, ale říkalo se, že dnes by měl nastoupit, ještě se zapomnělo na Nobleho, na začátku tejdne se psalo že je to špatný, ale co já vim jak na tom je. jinak doufám v jakoukoliv výhru Irons a přinejhoršim plichtu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele