19. kolo
26.12.2010 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Stoke City 0:2

Boxing Day letos Blackburnu moc radosti nepřinesl. Důležitý a zároveň velmi vyrovnaný duel se Stoke totiž na vlastní půdě vůbec nezvládl a prohrál v poměru 0:2. Za hosty se trefili Robert Huth a Marc Wilson.

Stoke nezačalo vůbec špatně a hned v první desetiminutovce nebezpečně vystrčilo růžky. Na Delapův centr ovšem v domácí šestnáctce nikdo nezareagoval. Ve 14. minutě byl Rory Delap znovu vidět. Tentokrát dostal možnost házet svůj typický dlouhý aut a v pokutovém území našel Shawcrosse, který ihned poslal míč Etheringtonovi, jenže tomu zakončení moc nevyšlo. Mrzet jej to ale nemuselo, jelikož rozhodčí nakonec odpískal ofsajd.

Následující minuty mnoho vzruchu nenabídly ani na jedné straně. Především Blackburn skutečně příliš nebezpečně nepůsobil. První poločas nabídl na anglické poměry celkově velmi podprůměrnou podívanou. Fanouškům tedy nezbylo nic jiného než doufat, že po změně stran přijde změna k lepšímu.

V 51. minutě nakonec padla úvodní branka zápasu. Stoke zahrávalo svůj vůbec první roh v utkání a nabídnuté šance dokázalo patřičně využít. Centr Etheringtona zužitkoval vysoký stoper Robert Huth a poslal míč za záda gólmana Paula Robinsona. O pár okamžiků později chtěl opět vyrovnat Diouf, jenže svůj střelecký pokus nasměroval přesně do náruče Asmira Begoviče.

Blackburnu se dnes skutečně nic nedařilo, což ukázal také v 67. minutě, kdy provedl svou akci velmi špatně a daroval Stoke nebezpečný rychlý protiútok. Po Etheringtově centru nakonec zakončoval Jones, gólman Robinson ale předvedl rychlý zákrok a zabránil inkasování. Podobné štěstí už ale neměl v samotném závěru. Ve třetí minutě nastavení se totiž trefil Wilson a pečetil tak zasloužené vítězství Potters.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1

Reagovat
smazaný uživatel

blakburn prolomi tu smulu doma 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

tahle prohra pro nás mě tolik nepřekvapuje

Reagovat
Fingulka

Pod Keanem to jde do sr.... To už to měli dát radši McDonaldovi, který tým slušně vedl když byl Big Sam na té operaci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele