15. kolo
05.12.2009 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Bolton Wanderers 2:1

Wolverhampton zvládl zápas s Boltonem a posunul se před svého sobotního soupeře. I nadále zůstává na sestupové pozici, jelikož je osmnáctý, Wanderers spadli na předposlední příčku...

Domácím skvěle vyšel start do zápasu. Již ve třetí minutě dostali výhodu standardní situace, centr Milijase nasměroval Berra na Craddocka a ten zaznamenal svou čtvrtou letošní branku - 1:0.

V 18. minutě to mohlo být již o dvě branky, po centru Jarvise hlavičkoval Stearman a jeho pokus odvrátil Gardner až na brankové čáře. Na druhé straně centroval z rohového kopu Lee a na míč těsně nedosáhl Cahill. Ve 26. minutě to neúspěšně zkoušel Klasnič, o jedenáct minut později pak vypálil Steinsson a jeho rána se otřela o tyč.

Těsně před odchodem do kabin se pak musel činit Hahnemann proti tvrdé ráně Taylora z trestného kopu, definitivní tečku za prvním dějstvím následně udělal nepřesnou ranou Milijas.

Milijas rovněž otevřel druhý poločas, radost mu ovšem překazil Cahill. V 58. minutě se za hlavu chytal Klasnič, jeho střela z nadějné pozice měla spíše než k bráně blíže k rohovému praporku.

V 63. minutě se podruhé v zápase měnilo skóre a znovu se radovali domácí. K odraženému míči se dostal Milijas a jeho rána skončila až za zády Jaaskelainena - 2:0.

V 68. minutě mohl snížit Cohen, jeho gólovou střelu však zablokoval Ward, střelu Taylora zblízka pak zneškodnil Hahnemann. V 74. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, jenomže Edwards mířil jenom do Jaaskelainena.

Hostující manažer Gary Megson poslal na hřiště Elmandera a tento tah se mu vyplatil. Byl to právě švédský útočník, kdo v 79. minutě po rohovém kopu Taylora nakonec dopravil míč do sítě. A hosté dokonce sahali po remíza, Klasniče ale nenechal dát gól Hahnemann.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele