31. kolo
20.03.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Burnley scházel kousek, nakonec je zase bez bodu

Takhle blízko druhému venkovnímu bodu v sezoně snad Burnley ještě nebylo. Až do 93. minuty drželo ve Wiganu nerozhodný stav, dokonce v závěru nastřelilo břevno a přesto nakonec dokázalo prohrát. Hrdinou Latics se opět stal Hugo Rodallega.

První poločas na DW Stadium si můžeme docela dobře vykreslit jako koncentrovanou nudu. Heslem první pětačtyřicetiminutovky byla totiž zarputilost a takřka nic jiného. Přitom začátek nevypadal úplně marně. Už ve čtvrté minutě svým pokusem Kirklandovu náruč rozpálil Fletcher a pak se za další dvě minuty do nebezpečné rány McCarthyho obětavě vložil Caldwell. Obě tyto šance, spíše pološance, nicméně strčil hravě do kapsy jeden jediný pokus domácích datovaný do 19. minuty. Tehdy poslal od rohového praporku do vápna Burnley dokonalý centr McCarthy a Caldwell hlavičkoval do tyče. Jensen už byl překonán, ale stáli při něm všichni svatí.

Druhý poločas asi nemohl být horší než ten první a také ani zdaleka nebyl. Oba soupeři se v ohrožování branky soupeře vlastně systematicky střídali. Načali to Clarets v 57. minutě, kdy Elliottova rána z přímého kopu prosvištěla jen těsně vedle šibenice. Wigan odpověděl docela slabě, prudká hlavička Scotlanda k Jensenovi ani nedoletěla. Kdežto hosté standard jenom navyšovali. V 73. minutě poslal Nugent kupředu Patersona a jeho bomba bez jakékoliv přípravy rozdrnčela břevno. Také u druhé šance Latics nechyběl Jason Scotland, tentokráte už Jensena prověřil, stejně jako parťák Diame o chvíli později. Také poslední slovo pak náleželo Wiganu a nebylo ledajaké. Ve třetí minutě nastavení se Rodallega na ose hřiště opřel do Diameho centru a na poslední chvíli přeci jen otevřel skóre. Burnley už pochopitelně odpovědět nedokázalo.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele