22. kolo
16.01.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Hull City 0:0

Boaz Myhill se stal hrdinou utkání mezi Tottenhamem Hotspur a Hullem City, brankář Hullu přiváděl domácí Kohouty k šílenství. Ti na něj nenašli za celou dobu recept a nakonec jen remizovali 0:0. Zatímco pro Hull je remíza ziskem, pro Tottenham je ztrátou.

První poločas nabídl velmi málo šancí, oba celky nevyprodukovaly příliš mnoho střel, a tak se vlastně nikdo nedivil, že se šlo do šaten za stavu 0:0. Nejvážnější šanci prvního poločasu měli Palacios a Keane. První jmenovaný vypálil na branku a brankář Myhill jeho střelu vyrazil pouze do míst, kde stál Keane, jenže Myhill se stačil zorientovat a nakonec vyrazil i gólovou dorážku irského útočníka. O chvíli později se uvolnil ke střele Kranjčar a těsně před odchodem do šaten nezužitkoval krásnou kolmou přihrávku Defoe, průběžně nejlepší střelec Premiere League se dostal před Myhilla, ale neprostřelil ho.

Tlak favorizovaného Tottenhamu pochopitelně po změně stran zesílil. Po jednom ze závarů zahrál v pokutovém území rukou hostující Dawson, ale rozhodčí pokutový kop neodpískal. Pak opět začal úřadovat brankář Hullu Myhill, ten vyrazil ránu Modriče, kterou vůbec neviděl a dorážející Keane opět trefil jen Myhilla. Po 55 minutách se dostali do své největší šance i hosté, v dobré palebné pozici se ocitl Hunt, jenomže nevystřelil, nýbrž přihrál Barmbymu, jehož střela skončila v boční síti.

Další šance si vytvářel opět Tottenham, zvláště příchod Petera Crouche oživil hru. Defoe trefil pouze bránícího hráče a Crouchovi nesedla po kombinaci s Defoem střela. Čtvrthodiny před koncem nebezpečně vypálil Modrič a brankář Myhill se znovu vyznamenal. V 90. minutě vychytal Myhill další stoprocentní šanci - hlavičku Crouche. V nastaveném čase došlu znovu na konfrontaci Crouche a Myhilla a opět z ní vyšel vítězně brankář Hullu, jenž si poradil s tvrdou střelou z úhlu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

jj peknej debakl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele