37. kolo
02.05.2010 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chelsea pořád nemá titul v kapse, Manchester zůstává ve hře

Premier League zažívá snad nejnapínavější boj o titul v celé své historii. Manchester první "modrý" mečbol odrazil rovnou výhrou, která ho tak zase posouvá pouhý bod za svého konkurenta. Rozhodne se tedy až v posledním kole. Nicméně Steve Bruce svého někdejšího generála řádně potrápil, jeho Sunderland favoritovi podlehl jen 0:1.

Sunderland mistru předchozích tří ročníků cestu za další obhajobou opravdu nikterak neusnadnil. Dopředu se rozhodně nehnal, nebezpečný skoro nebyl a soustředil se hlavně na obranu. I přesto mohl jít soupeř do vedení už v páté minutě, když Rooney donutil k namáhavému zákroku Gordona a dorážku Giggse v poslední chvíli blokoval Bardsley. United i nadále dominovali obrazu zápasu, ovšem co nevidět zapnuli i Mackems a nejenže na čas odstavili Giggse se Scholesem, ale i párkrát zahrozili. Ze vzduchu se neprosadili Cana s Mensahem. Hra se v těchto pasážích přelévala ze strany na stranu a diváci se rozhodně nenudili. Pěkná rána Giggse proletěla jen těsně vedle spojnice a na opačném konci hřiště se zase van der Sar musel vytasit s parádním zákrokem proti Malbranqueově projektilu.

Jinak ale zadáci MU všem názorně ukazovali, proč se pyšní nejmenším počtem obdržených branek. A naopak útočná vozba se v nejlepším světle předvedla ve 28. minutě, kdy se postupně Giggs, Berbatov, Rooney a Fletcher zapojili do kombinace, jíž přichystali ideální palebnou pozici pro Naniho a ten se parádním způsobem nemýlil. Tahle trefa Manchester ještě víc nabudila a v krátkém intervalu pokoušel štěstí Evra či Berbatov po Rooneyho prostrčení minul. Frustrace United z neschopnosti co nejdřív navýšit svůj náskok se pak jenom zvětšovala s příchodem dalších a dalších šancí. Zoufalý byl především Berbatov, jenž po přestávce napálil Rooneyho centr vysoko nad branku. Jeho nezdary pak "vhodně" doplnil i Nani se svým neproměněným sólem a Carrick střelou, kterou z čáry vykopával Turner. Místo toho se ještě Manchester musel strachovat o své páté venkovní čisté konto v řadě, avšak sebrat už si ho přece jen nenechal.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (27)

Přidat komentář
niflheim

1-3

bent - rooney x2, nani

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ? :D Skončil už si asi nekopne

Možno nabudúcu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaž všem laskavost a spláchni se do hajzlu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to jako těší,že je někdo zraněný???Myslel jsem si,že seš malej idiot,ale ty seš všech idiotů král

Reagovat
smazaný uživatel

Neprajem mu zranenie, ale dôkladné vyloiečenie. Preto vy dvaja primivkovia zapchajte si smradlavé škatulky a fandite si Luckerskemu teamu Unt. ktorý titul nezíska :)

Reagovat
Devil

O titulu jeste neni rozhodnuto,podivej jaka byla situace pred mesicem a jaka je nyni.Tak nemudruj,aby jsi se nemusel zase skovavat,ze jsi nemel pravdu....hnupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano samozrejme. Situácia sa zmenila a aj vyostrila. Bude zaujímavé sledoať toto kolo ktoré asi rozhodne o majstrovi a pevne dúfam ,že ak Chelsea zvládne svoj zápas na Liverpoole tak bude šampión :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třikrát po sobě,viď?? Třeba ho fakt nezískaj,ale třeba jo a ty utřeš tu svojí debilní tlamu.Na světě jsou tři jistý věci... smrt,daně a ta třetí je,že ty seš největší idiot na celým světě,tak nám prokaž laskavost a neblej sem ty tvoje h...a

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Jelikož jsme bez útočníka,zbyde to zase na záložní formaci...věřím,že by se mohl opět prosadit Nani a pak po nějaký standartce i obránce (Vidič).Jednoduchý to určitě nebude a v tohle kolo rozhodne o šampiónovi v premier league,doufám,že po utkání budem mít radost jak z výsledku tak i z titulu

Reagovat
Devil

Musime vyhrat a doufat,ze Cukotka zakopne.

tip.-0:1

Reagovat
Devil

šikula

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pre AFC,

Reagovat
Lahvac-CZ

2:1 (2x Bent, Nani)...a titul pro CHELSEA!

Reagovat
Losinho

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

chelsea má titul

Reagovat
Devil

Má už 3!

Reagovat
Mircu5

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland AFC 2 - 1 Manchester United

Manchester United nemá na titul.Sunderland červených diablov prekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland jedéém , rozbijte tu rudou lůzu ! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland rozsekajte tie červené nafúkané baletky !!!

2:1

Reagovat
Devil

a zas nic co!

Reagovat
smazaný uživatel

ronei

Reagovat
Devil

Kdo je to ten ronei??

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney borec!!! největší a Nani !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

známky jako ve škole van der sar-2 vidič-2- evans-3 evra-1/2-o shea-2 fletcher-2 scholes-1- giggs-1- nani 1* rooney-2 berbatov-4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele