17. kolo
15.12.2009 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester hladce přejel experimentující Wolves

Jen půl hodiny Vlci odolávali úřadujícímu mistru Anglie. Pak povolili a nechali si nasázet nehezké tři góly. Experiment s kompletně obměněným Wolverhamptonem, v jehož dresu se před Hahnemanna poskládala zcela jiná desítka než o víkendu, tak McCarthymu zrovna nevyšel. Jeho mužstvo se zas a znovu potopilo pod hladinu sestupových vod.

I přes sobotní senzační výhru nad Tottenhamem, někdejší lodivod irské reprezentace šokoval totální obměnou kádru. A nutno říct, že v úvodních minutách i dokonale poslepovaná defenzíva držela hvězdné duo Rooney-Berbatov pod pokličkou. Vyskytly se jen čestné výjimky, jako třeba Rooneym promarněná dvojitá šance otevřít skóre. Její první část byla zmařená při nájezdu, Hahnemannovým zákrokem nohou, ten druhý pokus skončil ztečovaný mimo tři tyče. Až do třetice to domácímu mazlíčkovi vyšlo, když proměnil penaltu po Zubarově nedovoleném zásahu do Vidičova výskoku. Ještě před přestávkou pak Manchester zvládl zdvojnásobit svůj náskok. Stalo se tak tehdy, kdy už srbského zadáka při Gibsonově rohu nikdo pořádně neotravoval a on tak mohl s trochou štěstí skórovat.

Také po krátkém oražení se pokračovalo ve vlažném tempu. Ale mohli to být překvapivě hosté, kdo načal gólový účet druhého dějství. Ojedinělý protiútok však Friend zakončil pouze střelou nad břevno. To obhájce titulu se dnes mýlil opravdu jen málokdy. To skvěle dokumentuje i třetí gólová situace, při níž úchvatným způsobem Berbatov vyzval ke skórování Valenciu. Ekvádorský křídelník sáhl po Bulharově nápadité pobídce bez větších rozpaků a míč suverénně poslal od břevna za brankovou čáru. Z posledních pár minut si potom borci v červeném s chutí udělali pozápasový výklus, zatímco oddaní příznivci Wolves hlasitě volali po navrácení jimi zbytečně investovaných peněz.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi jasná zaležitost 3:1

Reagovat
vanGomm

Woverhampton v sobotu vyhrál v Tottenhamu.To se s velkou pravděpodobností s Manch.Unt. opakovat už nebude.Tip tedy 1.Za ten kurz to ovšem nestojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

under 2,5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 (Rooney 2x, Obertan, Scholes)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele