2. kolo
19.08.2009 20:45 CET
1 : 5
(1:3)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Tottenham rozstřílel Hull

Fanoušci Hullu opět odcházejí ze zápasu svého celku zklamáni. Může za to vysoká porážka od Tottenhamu, který Tigers nijak nešetřil a doma jim nadělil debakl 1:5. Minimálně do víkendu se tak posunul do čela tabulky.

Nebezpečné útočné duo Tottenhamu Defoe - Keane dalo poprvé o sobě vědět již v šesté minutě. Prvně jmenovaný kanonýr to zkoušel z dálky, jenže jeho pokus se s úspěchem nesetkal. O několik momentů později to už však Spurs vyšlo. Huddlestone našel Jermaine Defoea a ten tentokrát nedal gólmanu Boazu Myhillovi šanci. Na jeho střelu do pravého dolního rohu brány byl již krátký, a proto se svěřenci kouče Harryho Redknappa dostali velmi rychle do vedení.

Ovšem Kohouti byli aktivní i nadále a ve 13. minutě podruhé rozšířili své střelecké konto. Keane přihrál míč Palaciosovi, který následně přízemní střelou k bližší tyči rozvlnil síť. Ale pro Hull mohlo být ještě hůře. Zhruba ze 22 metrů vyzkoušel pozornost Myhilla nebezpečnou střelou Luka Modrič, tentokrát se však střelecky neprosadil. Tigers své fanoušky nenechali příliš dlouho čekat a ve 24. minutě jim nadělili také gól. Úspěšným střelcem se stal opět záložník Stephen Hunt.

Do přestávky se oba celky snažily přidat na své konto další přesně zásahy a výsledkem byla řada zajímavých momentů. Velmi blízko ke změně skóre byl v 42. minutě opět Jermaine Defoe, po centru Lennona z penaltového puntíku však zakončoval mimo prostor tří tyčí. V závěrečných okamžicích se anglický reprezentant ale přeci jen prosadil a zvýšil vedení svého celku na 3:1.

Po změně stran se mohl dostat Tottenham již do tříbrankového vedení. Kapitán domácího celku George Boateng si málem vstřelil vlastní gól, svého gólmana ale nakonec nepřekonal. Zanedlouho bylo hodně horko před bránou Carla Cudiciniho, který již v první půli nahradil Gomese. Po faulu na Geovanniho se dožadoval Hull penalty, jenže nebyl vyslyšen. V 63. minutě to zkoušel opět Luka Modrič, ale míč poslal nad břevno.

Blízko snížení byl Hull v 70. minutě. Nebezpečně hlavičkoval Geovanni, skvěle však zasáhl Carlo Cudicini, který míč vyrazil nad břevno. Jermaine Defoe sahal za dalších pět minut dokonce po hattricku, jenže recept na překonání gólmana Myhilla nenašel. Robbiemu Keanovi se to ovšem povedlo. V 78. minutě hlavou zvýšil vedení Tottenhamu na 4:1. Když už vše nasvědčovalo tomu, že se v utkání nic zajímavého již nepřihodí, udeřil opět aktivní Defoe a na konci nastaveného času popáté v utkání rozvášnil příznivce Kohoutů.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Newim kolik vyhrají ale vyhrají kohouti

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Mendy-Defoe, Lennon, Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Kohouti naváží na vynikající konec minulé sezony(očekávám atak big4) a pro Hull toto platí přesně naopak a druhá sezona v lize bude kritická

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
cerwi

paráda, nádhera, proste skvostná hra Tottenhamu. Konečně vidím starej dobrej Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham miři za TITULEM!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Špilmachr

Skvěle Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

paráda konečně se rozjeli za ty leta co jim fandim...... doufám že spolu s City budou trápit BigFour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele