10. kolo
24.10.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Portsmouth FC 0:0

Nudná bitva na KC Stadium nemohla skončit jinak než remízou. Sestupem ohrožení Hull a Portsmouth si tak rozebrali po bodu a nadále zůstávají v sestupových vodách.

Největší šanci utkání měl na kopačce Aruna Dindane, jenže ani jemu se nepodařilo brankový účet zápasu otevřít, když si na něj po poločase vyšlápl Boaz Myhill. Gólman Tigers musel posléze vytáhnout skvělý zákrok i proti Hassanu Yebdovi, ale i tentokrát uspěl. Hosté měli dobré příležitosti i skrze Tommyho Smithe a Jamieho O'Haru, ale ani jeden z nich branku netrefil. Smith zahodil šanci v samém úvodu utkání a O'Hara zklamal pro změnu v samotném závěru, kdy se mu nepodařil trestný kop.

Hull si nedokázal šanci vytvořit prakticky žádnou, omezil se pouze na pokusy z uctivé vzdálenosti, které k úspěchu nevedly. Gólman David James musel rychle reagovat jen na nájezd Geovanniho, který však zastavil.

Výsledek 0:0 sice znamená, že Portsmouth stále zůstává poslední, avšak dnešní výkon ukázal, že to nemusí být zas tak špatné. Zejména ve druhém poločase totiž byli Pompey jasně lepším celkem, a tak se po závěrečném hvizdu po právu ozval z úst domácích fanoušků pískot.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musi bodova oba tak to asi zustane doma 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele