5. kolo
13.09.2009 17:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Fulham FC - Everton FC 2:1

Fulham opět potvrdil, že na domácím stadiónu nehodlá nikomu rozdávat žádné body a po úvodní prohře od Chelsea potěšil své fanoušky cennou výhrou. Tu vybojoval proti Evertonu, se kterým od prvního poločasu prohrával. Po změně stran však stav utkání otočil na konečných 2:1.

Úvodní minuty se nesly v duchu vzájemného oťukávání, ani jeden tým se nehnal za každou cenu dopředu. První šance, která alespoň trochu zaváněla gólem, tak přišla po více jak patnácti minutách hry. Na svědomí jí měl mladíček Jack Rodwell. Ten vyslal na Stockdalea přízemní ránu, ale anglický gólman v domácí svatyni jí nohama vyrazil.

Krátce na to zahrozil na druhé straně Clint Dempsey. Po rohovém kopu však scházela jeho hlavičce přesnost. V 33. minutě už měl více štěstí Tim Cahill, který se letos poprvé zapsal mezi střelce. Přesně zakončoval, taktéž hlavou, po centru obránce Bainese. Zbytek poločasu se dohrál bez většího vzruchu, a hlavně bez gólů.

Po změně stran se nadvlády nad utkání ujal domácí Fulham, který působil o poznání nebezpečněji. Velmi zajímává možnost na vstřelení branky přišla v 54. minutě. K zakončení se dostal zkušený Damien Duff, jenže míč poslal vysoko nad břevno. O tři minuty později už ale mohl se svými spoluhráči slavit. Z hranice šestnáctky pálil obránce Paul Konchesky a s přispěním Distina dostal míč do brány.

Cottagers se s nerozhodným stavem nespokojili a v 79. minutě podruhé zaúřadovali. Na pravé straně pokutového území si udělal prostor ke střele Damien Duff, vypálil a podařilo se mu trefit levý roh brány za Howardem. V podstatě ihned mohlo být vyrovnáno, ale Stockdale si poradil s Fellainiho pokusem, Yobo pro změnu nemířil přesně. Everton tyto nevyužité mohou hodně mrzet, jelikož alespoň jeden gól vstřelit už nedokázal, a proto odjel opět poražen.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci pevnost jmenem FULLHAM se probudi a vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzi musí!!!Proberem se,2:1 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
smazaný uživatel

téže mi to vyšlo:-)

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele