27. kolo
21.02.2010 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Fulham FC - Birmingham City 2:1

Fulham se brzkou vlastní brankou na Craven Cottage neporazil, když dokázal nejprve v 59. minutě zásluhou Duffa vyrovnat a v první minutě nastavení zasadil Birminghamu rozhodující úder, tři body pro Cottagers vystřelil Zamora.

Brums ale asi budou ještě dlouhou přemýšlel, jaktože si ani na popáté z Londýna nevezou ani bod. První poločas totiž byl v jejich režii, navíc už od třetí minuty vedli, když si Chris Baird poslal hlavou míč do vlastní sítě. Bývalý obránce Southamptonu alespoň částečně napravil své zaváhání v další šanci soupeře, když skvěle zablokoval Faheyho pokus.

Prvnímu poločasu vskutku vévodili Brums, Fulham se příliš nechytal a jediné dvě jeho nadějnější šance lehce zlikvidoval Joe Hart. Zlepšení přišlo až po přestávce, a to poměrně značné. Výsledkem byl velký tlak a také vyrovnávací branka, kterou zařídil po Gerově přihrávce Damien Duff.

Branka Cottagers nakopla, ale i přes veškeré snažení se do šancí domácí borci nedostávali. Pak mohli být rádi, že se z ojedinělého protiútoku netrefil McFadden , řítící se sám na brankáře. Zápas pomalu mířil ke svému konci, když v tom jako blesk z čistého nebe udeřil Bobby Zamora. Fulhamský útočník zavěsil nádhernou ranou z trestného kopu a pod dohledem reprezentačního kouče Fabia Capella zajistil domácím výhru 2:1.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za jedna 2:0

Reagovat
vanGomm

Fulham může být unaven po zápase EL a to by mohla být pro Birmingham určitá výhoda.Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele