28. kolo
27.02.2010 16:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Portsmouth FC 1:2

Portsmouth dnes hodil všechny nefotbalové problémy za hlavu a veze si z Burnley tři body za výhru 2:1. Fanoušci tak snad alespoň na chvíli přestanou myslet na nejhorší období v klubové historii.

Nemluvme ale o administraci, která Pompey zachránila, ale o dnešním zápase, v němž sice vstřelil první branku Danny Webber, ale vzápětí mu zkazil radost postranní sudí, jenž správně viděl ofsajd. Stejný hráč si mohl spravit chuť o chvilku později, ale s dobrou střeleckou pozicí nenaložil dobře.

Ve 25. minutě už ale dotáhl Portsmouth akci až do gólového konce, O'Hara vyslal Webbera, jenž poslal přihrávku před branku a tam ji do branky uklidil Piquionne. Už za šest minut ale odpověděl Paterson, jenž se na hřišti ocitl poprvé od loňského září. Fletcher prodloužil dlouhý Jensenův výkon, Paterson zpozoroval vyběhnutého Jamese a parádním lobem vyrovnal.

Těsně před přestávkou byli Pompey blízko druhé brance, ale O'Harův trestný kop trefil tyč a Danny Fox následně zablokoval Webberovu dorážku.

Ve druhé půli fauloval ve vápně Carlisle Piquionneho a rozhodčí Mark Clattenburg odpískal penaltu. Jenže tu neproměnil O'Hara, proti kterému dobře zakročil Jensen a udržel remízový stav. Jenže ten samý obránce fauloval v pokutovém území i podruhé, tentokrát Utaku. A Yebda se narozdíl od svého spoluhráče nemýlil a poslal Pompey za třemi body. V závěru udělal černou kaňku za zápasem červenou kartou Rocha.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Burnley má doma slušné vysledky a nedávno dost potrápili i Chelsea.Tipuji tedy 1.Pokud to tak i dopadne bude Portsmouth už jistý sestupující.

Reagovat
vanGomm

Tak teď napsali,že má Portsmouth 7 bodů.Takže je hotovo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele