28. kolo
27.02.2010 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers 1:0

Manažer Owen Coyle, jenž k Boltonu přišel na začátku ledna, získal své druhé ligové vítězství ve svém novém angažmá. Těsná výhra 1:0, kterou zařídil v nastaveném čase první půle Knight, navíc posunula Wanderers v tabulce na patnácté místo právě přes poražený Wolverhampton. Domácí v Premier League skórovali téměř po devíti hodinách.

Od 26. ledna se Bolton trápil v koncovce. Tehdy rovněž skolil jednou brankou Burnley. Od té doby sehráli Coylovi hoši pět ligových utkání a ani jednou nedokázali rozvlnit síť. Vysvobození přišlo po devíti hodinách a deseti minutách. Zat Knight se z bezprostřední blízkosti nemohl ve 45. minutě utkání mýlit.

Od nástupu Coyla to bylo asi nejlépe odehrané utkání Wanderers. Ačkoli si první na míč sáhl brankář Jääskeläinen, jenž likvidoval hodně nebezpečný pokus Jarvise, první poločas patřil domácím. Na druhé straně musel na zem gólman Hahnemann nejprve proti přízemní střele Wilsherea a pak také proti Holdenovi.

Ve 26. minutě spadl míč na kopačku Elmanderovi, Hahnemann jeho prudkou ránu vyrazil. O tři minuty později si Davies probortil cestu do vápna, Hahnemann proti němu stačil vystartovat, k míči se ale znovu dostal Elmander, jehož na poslední chvíli zastavil ustupující Craddock.

Gólu se Bolton dostal těsně před přestávkou. Lee chirurgicky běžel s míčem od rohového kopu přesně po čáře do vápna, našel dobře postaveného Knighta, který už jen dorazil do volné branky. I začátek druhého poločasu patřil domácím, Davies ovšem se svým pokusem neuspěl a ruku Zubara ve vápně sudí Marriner neodpískal.

K vyrovnání ovšem soupeř neměl vůbec daleko. Jenže proti byly vždy brankové konstrukce. V 60. minutě zastavila střelu Jonese z přímého kopu bližší tyč, o deset minut později zase pálil do té vzdálenější Jarvis.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk, eurosport.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele